autor:

elucubratii culinare

» » Aperitive

Bulete de cașcaval

Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2013

Ingrediente
2 ouă,, 250 g cașcaval,, 250 g făină,, 250 ml lapte,, 1 lingură praf de copt,, 1/2 linguriță sare,, piper proaspăt măcinat,, ulei pentru prăjit.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Batem bine cele 2 ouă cu un tel.
Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea.
Adăugăm ouăle bătute și amestecăm ușor.
Adăugăm laptele, puțin câte puțin până la omogenizare.
Aluatul trebuie să se desprindă de pe lingură.
Adăugăm cașcavalul ras pe răzătoarea mare și piper proaspăt măcinat.
Se amestecă bine.
Punem uleiul la încins într-o tigaie. Uleiul trebuie să fie de aprox. 5 cm înalțime.
Se pune cu lingurița din aluat în uleiul încins și se prăjesc buletele pe ambele părți.
Trebuiesc supravegheate cu atenție, pentru că se prăjesc foarte repede.
Nu plecăm de lângă ele, altfel le putem arde.
Se scot pe un prosop de hârtie și servesc calde.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cașcaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
BULETE DE CASCAVAL

BULETE DE CASCAVAL

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se

13 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    magda , 01 septembrie 2014

    De ce sa adaugi praf de copt cand buletele se prajesc in ulei?

  • Fara foto

    Oterman Mihaela Virginia , 02 mai 2014

    Nu este prea mult praf de copt ?

  • Fara foto

    Aur Tar , 02 mai 2014

    cernem ouale?...zic sa cititi cu atentie....

    • Fara foto

      Elucubrații culinare , 18 februarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Elucubrații culinare , 18 februarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Elucubrații culinare , 18 februarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Viorica Apostol , 17 februarie 2014

      buuun

    • Fara foto

      Korosi Rodica , 05 februarie 2014

      Nu are ce sa fie rau,o sa fac si eu.Spor la cit mai multe retete bune.

    • Fara foto

      Lidia Pisicaru , 05 februarie 2014

      Bună. Cam ce cantitate iese ptr. compoziția aceasta? Mulțumesc. O zi frumoasă!

    • Fara foto

      Popa Ion , 05 februarie 2014

      DACA ESTE PE ASA O SA VIN SI EU

    • Fara foto

      Alina Stefoni , 10 ianuarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Maria Baisan , 10 ianuarie 2014

      o sa fac si eu precis ca am tot ce imi trebuie chiar azi o sa pregatesc

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2013

      Buneeeeeee!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2 ouă,
  • 250 g cașcaval,
  • 250 g făină,
  • 250 ml lapte,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei pentru prăjit.

Raporteaza reteta

Retete
de elucubratii culinare
Tort Amaretto cu ciocolată

Tort Amaretto cu ciocolată

Se începe cu prepararea blatului. Untul la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul pudră

11 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Torturi
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Într-un castron cernem făina și ne pregătim la îndemână restul ingredientelor.

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Penne cu legume și cod

Penne cu legume și cod

Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun pastele la fiert conform

4 voturi    6 comentarii
1h
Salate cu peste

magda

De ce sa adaugi praf de copt cand buletele se prajesc in ulei?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu spanac si branza feta
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide