autor:

elucubratii culinare

» » Aperitive

Bulete de cașcaval

Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2013

Ingrediente
2 ouă,, 250 g cașcaval,, 250 g făină,, 250 ml lapte,, 1 lingură praf de copt,, 1/2 linguriță sare,, piper proaspăt măcinat,, ulei pentru prăjit.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Batem bine cele 2 ouă cu un tel.
Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea.
Adăugăm ouăle bătute și amestecăm ușor.
Adăugăm laptele, puțin câte puțin până la omogenizare.
Aluatul trebuie să se desprindă de pe lingură.
Adăugăm cașcavalul ras pe răzătoarea mare și piper proaspăt măcinat.
Se amestecă bine.
Punem uleiul la încins într-o tigaie. Uleiul trebuie să fie de aprox. 5 cm înalțime.
Se pune cu lingurița din aluat în uleiul încins și se prăjesc buletele pe ambele părți.
Trebuiesc supravegheate cu atenție, pentru că se prăjesc foarte repede.
Nu plecăm de lângă ele, altfel le putem arde.
Se scot pe un prosop de hârtie și servesc calde.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cașcaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta

118 voturi    44 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
BULETE DE CASCAVAL

BULETE DE CASCAVAL

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    magda , 01 septembrie 2014

    De ce sa adaugi praf de copt cand buletele se prajesc in ulei?

  • Fara foto

    Oterman Mihaela Virginia , 02 mai 2014

    Nu este prea mult praf de copt ?

  • Fara foto

    Aur Tar , 02 mai 2014

    cernem ouale?...zic sa cititi cu atentie....

    • Fara foto

      Elucubrații culinare , 18 februarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Elucubrații culinare , 18 februarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Elucubrații culinare , 18 februarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Viorica Apostol , 17 februarie 2014

      buuun

    • Fara foto

      Korosi Rodica , 05 februarie 2014

      Nu are ce sa fie rau,o sa fac si eu.Spor la cit mai multe retete bune.

    • Fara foto

      Lidia Pisicaru , 05 februarie 2014

      Bună. Cam ce cantitate iese ptr. compoziția aceasta? Mulțumesc. O zi frumoasă!

    • Fara foto

      Popa Ion , 05 februarie 2014

      DACA ESTE PE ASA O SA VIN SI EU

    • Fara foto

      Alina Stefoni , 10 ianuarie 2014

      Nu este prea mult praf de copt ?

    • Fara foto

      Maria Baisan , 10 ianuarie 2014

      o sa fac si eu precis ca am tot ce imi trebuie chiar azi o sa pregatesc

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2013

      Buneeeeeee!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2 ouă,
  • 250 g cașcaval,
  • 250 g făină,
  • 250 ml lapte,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei pentru prăjit.

Raporteaza reteta

Retete
de elucubratii culinare
Tort Amaretto cu ciocolată

Tort Amaretto cu ciocolată

Se începe cu prepararea blatului. Untul la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul pudră

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Torturi
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Într-un castron cernem făina și ne pregătim la îndemână restul ingredientelor.

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Penne cu legume și cod

Penne cu legume și cod

Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun pastele la fiert conform

4 voturi    6 comentarii
1h
Salate cu peste

magda

De ce sa adaugi praf de copt cand buletele se prajesc in ulei?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paine cu masline si cascaval