autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi cu cocos

Autor: adochitei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adochitei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Ingrediente
200 gr.unt,o cana zahar pudra,o cana lapte praf,un pachet alune(nuci,migdale),2 pachete nuca cocos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pudra pana se obtine o crema,se adauga laptele praf si un pachetel de nuca de cocos.Cu mana umezita se formeaza bilute,iar in interiorul fiecarei bilute se pune cate o aluna(sau jumatate de aluna).Apoi se trec prin nuca de cocos sau cacao si se dau la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Acest tip de fursecuri sunt pufoase, usoare si potrivite pentru pauza de la serviciu sau de la scoala. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Una din diferentele intre cupcakes si muffins consta indeosebi in faptul ca la muffins se foloseste,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr.unt,o cana zahar pudra,o cana lapte praf,un pachet alune(nuci,migdale),2 pachete nuca cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu lamaie si jeleu