autor:

Micky Apostu

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi cu nuca

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Ingrediente
- 150 g nuci tocate marunt, - 125 g unt moale, - 50 g zahar, - vanilie, - 200 g faina, - zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

14 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia si formati bilute de marime potrivita pe care le coaceti timp de aprox 30 minute la foc potrivit.
Cand sunt gata si inca calde tavaliti-le prin zahar pudra din abundenta. Sunt minunate langa o cana de lapte, in asteptarea lui Mos Craciun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Aricica

Prajitura Aricica

Rupeti biscuitii in bucati mai mici si amestecati cu celelalte ingredientele (miere, cacao, nuca,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose de Post cu Fructe

Briose de Post cu Fructe

Incalzim cuptorul. Pregatim un tava pentru briose in care punem hartiute. Punem o lingura de

4 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vio Mt , 30 martie 2015

    foarte bune in loc de nuci am pus alune

  • Fara foto

    Cristina Simona , 02 mai 2014

    'le coaceti timp de aprox 30 minute la foc potrivit."

  • Fara foto

    Tamara Eni , 02 mai 2014

    se coc in cuptor?

    • Fara foto

      Agnia Roibu , 20 decembrie 2013

      daca pun praf de comp in loc de vanilie nu e nimic ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

14 voturi

Ingrediente

  • - 150 g nuci tocate marunt
  • - 125 g unt moale
  • - 50 g zahar
  • - vanilie
  • - 200 g faina
  • - zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

14 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

27 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Chec cu pere si ciocolata, de post

Chec cu pere si ciocolata, de post

Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un vas faina, cacaua si praful de copt. Separat,

6 voturi    1 comentariu
30 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu lamaie