autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bulgarasi din cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
1kg cartofi,2 oua,1oog cascaval,sare,piper,marar, Sos:1 pahar suc de rosii,1 lingura faina,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii fierti,se paseaza,se amesteca cu ouale,cascavalul ras si mararul ;se sareaza si pipereaza.Se formeaza bulgarasi,pe care ii asezama intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor.
Se fierbe un sos din ingredientele de mai sus pe care il turnam peste bulgarasi si ii mai dam 5 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi din cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
chiftelute de legume

chiftelute de legume

Legumele, dupa ce au fost curatate, spalate si taiate in felii mari, se pun la fier in apa cu sare.

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care,

1 vot    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg cartofi,2 oua,1oog cascaval,sare,piper,marar
  • Sos:1 pahar suc de rosii,1 lingura faina,sare,piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fleica de porc cu cartofi prafuiti prin malai