autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bulgarasi din cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
1kg cartofi,2 oua,1oog cascaval,sare,piper,marar, Sos:1 pahar suc de rosii,1 lingura faina,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii fierti,se paseaza,se amesteca cu ouale,cascavalul ras si mararul ;se sareaza si pipereaza.Se formeaza bulgarasi,pe care ii asezama intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor.
Se fierbe un sos din ingredientele de mai sus pe care il turnam peste bulgarasi si ii mai dam 5 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi din cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca

Zacusca

Se coc vinetele si se curata ( eu le-em copt in cuptor au iesit super). Se pune intr-o tigaie ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Broccoli cu cascaval

Broccoli cu cascaval

Desfaci broccoli in buchetele. Fierbi 3-4 minute si nu mai lasi in apa fiarta ca se inmoaie prea

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg cartofi,2 oua,1oog cascaval,sare,piper,marar
  • Sos:1 pahar suc de rosii,1 lingura faina,sare,piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca