autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Bulgari de bezea Cu crema de cacao

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Compozitia:, 8 albusuri, 2 pahare zahar vanilat, 50 nuci macinate cu apa pe foc, Zeama de lamaie, ½ linguri untura pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul intr-o cratita
Se adauga nucile, zeama de lamaie si cacao.
Se pun gramajoare mici pe tava unsa cu untura si tapetata cu faina dupa care se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de bezea Cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti(de post)

Mucenici moldovenesti(de post)

Se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta;intr-un vas se pune circa jumatate din faina

17 voturi    21 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza dulce si nuci

Placinta cu branza dulce si nuci

Amestecati o lingura de ulei cu lingura de otet, cu paharul de apa , un praf de sare si cu faina

5 voturi    5 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Compozitia:
  • 8 albusuri
  • 2 pahare zahar vanilat
  • 50 nuci macinate cu apa pe foc
  • Zeama de lamaie
  • ½ linguri untura pentru uns tava

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva