Bulgari de bezea Cu crema de cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Compozitia:
  • 8 albusuri
  • 2 pahare zahar vanilat
  • 50 nuci macinate cu apa pe foc
  • Zeama de lamaie
  • ½ linguri untura pentru uns tava

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul intr-o cratita

Se adauga nucile, zeama de lamaie si cacao.

Se pun gramajoare mici pe tava unsa cu untura si tapetata cu faina dupa care se introduc la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor