autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Bulgari de bezea Cu crema de cacao

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Compozitia:, 8 albusuri, 2 pahare zahar vanilat, 50 nuci macinate cu apa pe foc, Zeama de lamaie, ½ linguri untura pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul intr-o cratita
Se adauga nucile, zeama de lamaie si cacao.
Se pun gramajoare mici pe tava unsa cu untura si tapetata cu faina dupa care se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de bezea Cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiţi de Crăciun

Biscuiţi de Crăciun

Se freacă ouăle întregi cu zahărul şi mirodeniile. Se adaugă smântâna, margarina moale/unt

11 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine Indiana  Poori

Paine Indiana Poori

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul si margarina; se adauga treptat apa si se framanta

23 voturi    7 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Compozitia:
  • 8 albusuri
  • 2 pahare zahar vanilat
  • 50 nuci macinate cu apa pe foc
  • Zeama de lamaie
  • ½ linguri untura pentru uns tava

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa