autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Bulgari de bezea Cu crema de cacao

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Compozitia:, 8 albusuri, 2 pahare zahar vanilat, 50 nuci macinate cu apa pe foc, Zeama de lamaie, ½ linguri untura pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul intr-o cratita
Se adauga nucile, zeama de lamaie si cacao.
Se pun gramajoare mici pe tava unsa cu untura si tapetata cu faina dupa care se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de bezea Cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine cu lapte

Paine cu lapte

Pentru aceasta reteta am folosit masina de facut paine. In masina de paine se pun ingredientele

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu nuci

Paine cu nuci

Voi mancati atunci cand erati copii, nuci din gradina, cu paine proaspata? Eu, daaa!! Si cum am amintiri

4 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Compozitia:
  • 8 albusuri
  • 2 pahare zahar vanilat
  • 50 nuci macinate cu apa pe foc
  • Zeama de lamaie
  • ½ linguri untura pentru uns tava

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez