autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

BULIONATA

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
3 kg gogosari, 3 kg ardei kapia, 1 borcan (800ml) pasta de tomate, 1 borcan(400 ml) mustar, 3 ardei iuti, sare, piper, de dafin, cimbru, 1/2 l ulei, 1 cescuta otet, 1 cescuta miere de abine, 1 capatana usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 3h

3 voturi

Mod de preparare

Coci gogosarii si ardeii, presari cu sare,acoperi si lasi sa se raceasca.Se cojesc foarte usor, lasi la scurs.Dai pe robot sau pe masina de carne, impreuna cu ardeii iuti.Incorporezi amestecul cu mierea de albine,otetul,condimentele si o ceasca de ulei.Dai vasul cu amestecul de ingrediente pe foc sau in cuptor.
Obtii o maioneza din pasta de tomate, mustar, uleiul ramas, la care adaugi usturoiul pisat.Cand compozitia de gogosari devine omogena, se adauga maioneza.Lasi pe flacara, pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi in borcane uscate, capsezi, sterilizezi 20 minute. Lasi borcanele sa se raceasca in cuptor sau invelite cu paturi pana a doua zi.Este o pasta care se serveste pe painie. Un deliciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "BULIONATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca de fasole

Zacusca de fasole

Fasolea inmuiata inainte, se pune la fiert ,cu sare si foi de dafin, pana se inmoaie. Ceapa, morcovul

47 voturi    29 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Gem de zmeura

Gem de zmeura

Gemurile se pot prepara din toate felurile de fructe,intregi sau taiate,curatate de coaja sau nu.

20 voturi    9 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 11 septembrie 2009

    E super!

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Yessss!! ar merge si putina telina data tot asa prin robot. Iessse superB. Parca mai am vazut la cineva o reteta denumita la fel.... "bulionata" - où est la différence?!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Am copiat si eu reteta ca vreau sa o incerc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Nu o sa va para rau, sa o incercati.

    • Fara foto

      murigneau , 06 septembrie 2009

      Este sezonul cand merita incercata aceasta reteta!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      O reteta interesanta, cred ca e buna!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Dupa cum ai prezentat reteta,cred ca este un deliciu.Felicitari,am votat si am luat si reteta sa fac si eu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Apetisant!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

3 voturi

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • 1 borcan (800ml) pasta de tomate
  • 1 borcan(400 ml) mustar
  • 3 ardei iuti
  • sare
  • piper, de dafin
  • cimbru
  • 1/2 l ulei
  • 1 cescuta otet
  • 1 cescuta miere de abine
  • 1 capatana usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely

E super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de piersici