BULIONATA

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • 1 borcan (800ml) pasta de tomate
  • 1 borcan(400 ml) mustar
  • 3 ardei iuti
  • sare, piper,foi de dafin, cimbru
  • 1/2 l ulei
  • 1 cescuta otet
  • 1 cescuta miere de abine
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Coci gogosarii si ardeii, presari cu sare,acoperi si lasi sa se raceasca.Se cojesc foarte usor, lasi la scurs.Dai pe robot sau pe masina de carne, impreuna cu ardeii iuti.Incorporezi amestecul cu mierea de albine,otetul,condimentele si o ceasca de ulei.Dai vasul cu amestecul de ingrediente pe foc sau in cuptor.

Obtii o maioneza din pasta de tomate, mustar, uleiul ramas, la care adaugi usturoiul pisat.Cand compozitia de gogosari devine omogena, se adauga maioneza.Lasi pe flacara, pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi in borcane uscate, capsezi, sterilizezi 20 minute. Lasi borcanele sa se raceasca in cuptor sau invelite cu paturi pana a doua zi.Este o pasta care se serveste pe painie. Un deliciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise