autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Bulz cu afumatura

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 g malai, 150 g carnati afumati, 150 g costita afumata, 200 g cascaval, 5 oua, 100 g unt, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din malai, apa si sare fierbi o mamaliga bine legata pe care o rastorni pe un suport de lemn si o lasi sa se raceasca. Pui la fiert 3 oua, apoi tai bucati costita si carnatii si le rumenesti in ulei incins. Dupa ce au fiert ouale, le decojesti, le tai marunt, tai cubulete si 100 g cascaval, apoi le amesteci cu carnatii si costita rumenite si ouale ramase. Tai mamaliga ramasa cu o ata, faci un cuib dintr-o felie, pui in mijloc 1-2 linguri din umplutura si formezi mingiuta de malai. Asezi apoi bulzii pregatiti intr-o tava unsa cu unt, presari restul de cascaval ras si-i dai la cuptor pentru15 minute.
• Sfat!
Ca sa faci bulzul nu e obligatoriu sa tai mamaliga cu ata, caci si cutitul te ajuta foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Intr-o cratita lata nu prea adanca se incalzeste uleiul se prajeste usor ceapa,se adauga usturoiul

6 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde

17 voturi    17 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 150 g carnati afumati
  • 150 g costita afumata
  • 200 g cascaval
  • 5 oua
  • 100 g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor