Din malai, apa si sare fierbi o mamaliga bine legata pe care o rastorni pe un suport de lemn si o lasi sa se raceasca. Pui la fiert 3 oua, apoi tai bucati costita si carnatii si le rumenesti in ulei incins. Dupa ce au fiert ouale, le decojesti, le tai marunt, tai cubulete si 100 g cascaval, apoi le amesteci cu carnatii si costita rumenite si ouale ramase. Tai mamaliga ramasa cu o ata, faci un cuib dintr-o felie, pui in mijloc 1-2 linguri din umplutura si formezi mingiuta de malai. Asezi apoi bulzii pregatiti intr-o tava unsa cu unt, presari restul de cascaval ras si-i dai la cuptor pentru15 minute.
• Sfat!
Ca sa faci bulzul nu e obligatoriu sa tai mamaliga cu ata, caci si cutitul te ajuta foarte bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii