Ingrediente
malai, apa, sare, branza putin sarata de vaci, data pe razatoare, carnati taiati rondele, oua, unt pentru uns formele
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
13 voturi
Mod de preparare
O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.
Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.
Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele de carnati, o lingura cu branza rasa si acoperim din nou cu mamaliga.
Cat \"modelam\" mamaliga , ne udam mainile cu apa sa nu ni se lipeasca de degete...
Deasupra se mai aseaza o lingura cu branza rasa si se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Putem sa mai adaugam si un ou deasupra.
In acest caz vor sta la cuptor ceva mai mult.
Se servesc imediat cu smantana si branza rasa.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Minunat bulz!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Foarte bine arata!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Tare-mi place cum le-ai portionat...arata grozav. Felicitari !
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Pacat ca eu folosesc mamaliga numai la peste,pt ca sotului meu nu prea ii place.Eu as manca mamaliga cu orice iar bulzurile tale arata foarte bine.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Un deliciu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Imi place tare mult...Este o bunatate...