autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Bulz cu carnati si branza

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2010

Ingrediente
malai, apa, sare, branza putin sarata de vaci, data pe razatoare, carnati taiati rondele, oua, unt pentru uns formele

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale.
O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.
Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.
Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele de carnati, o lingura cu branza rasa si acoperim din nou cu mamaliga.
Cat \"modelam\" mamaliga , ne udam mainile cu apa sa nu ni se lipeasca de degete...

Deasupra se mai aseaza o lingura cu branza rasa si se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Putem sa mai adaugam si un ou deasupra.
In acest caz vor sta la cuptor ceva mai mult.


Se servesc imediat cu smantana si branza rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu carnati si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu legume si sos soya

Pui cu legume si sos soya

Am spalat pieptul de pui pe care l-am taiat julien,cu legumele am procedat la fel.Am folosit o oala

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Foarte fotogenic " Bulz " - ul tau !!!!! si foarte apetisant !!!!

  • juliya

    juliya (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    O mancare minunata!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    I-mi place mult!si prezentarea !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Minunat bulz!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Foarte bine arata!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Tare-mi place cum le-ai portionat...arata grozav. Felicitari !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Pacat ca eu folosesc mamaliga numai la peste,pt ca sotului meu nu prea ii place.Eu as manca mamaliga cu orice iar bulzurile tale arata foarte bine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Imi place tare mult...Este o bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza putin sarata de vaci
  • data pe razatoare
  • carnati taiati rondele
  • oua
  • unt pentru uns formele

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Foarte fotogenic " Bulz " - ul tau !!!!! si foarte apetisant !!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita