autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bureti cu smintina

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 gr. bureti proaspeti, 100 gr. unt, 1 ou, 250 ml smintina, verdeata, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Buretii se curata si se spala foarte bine. Se pun intr-un vas cu apa in care s-a adaugat otet sau zeama de lamiie (o lingurita). Buretii care sint mai mari se taie in felii potrivite, ceilalti se lasa intregi. Se pune untul intr-un vas pe plita fierbinte si cind s-a topit se adauga buretii. Se potriveste focul, se acopera vasul si se lasa sa fiarba pina cind toata apa s-a evaporat. Se pune apoi verdeata si se potriveste de sare si de piper. Se ia vasul la o parte, se pune smintina combinata cu o lingurita de faina, apoi se aduce preparatul la masa, si se decoreaza cu mult patrunjel verde.
Se serveste cu ou prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti cu smintina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase. Se

35 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane(specific arab)

Vinete pane(specific arab)

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face

15 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr. bureti proaspeti
  • 100 gr. unt
  • 1 ou
  • 250 ml smintina
  • verdeata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Rosii umplute cu orez, stafide si nuca