Burgerii:
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul.
Ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt, iar mararul il maruntim.
Amestecam si aceastea cu carnea, o dam la frigider pentru 30 de minute.
Impartim carnea in 3 parti egale si din fiecare pregatim cate o chiftea, pe care o aplatizam si incercam sa ii dam o forma cat mai rotunda.
Ungem o tigaie grill cu ulei, punem burgerii.
Ii rumenim pe ambele parti, la foc potrivit, ii scoatem pe un platou.
Rosia o spalam si o taiem felii pe rotund.
Punem hartie de copt intr-o tava, asezam burgerii.
Peste fiecare burger asezam o felie mozzarella, o felie de rosie si iar mozzarella.
Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, 3-5 minute, cat se topeste usor mozzarella.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor.
Chiflele le taiem pe jumatate, ungem partea de jos cu mustar.
Asezam cate un burger, apoi punem capacul de la chifla.
Ii servim calzi!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii