Ceapa si usturoiul le-am dat pe razatoarea cu ochiuri mici, verdeata am tocat-o. Am amestecat toate ingredientele.
Am omogenizat compozitia, am potrivit gustul de sare, piper, si am format burgerii (mie mi-au iesit 9 burgeri, potriviti ca marime; de fapt i-am modelat dupa dimensiunea chiflelor, tinand cont ca se mai strange un pic carnea la gatit). Burgerii i-am asezat pe hartie de copt si i-am dat la frigider pentru 30 de minute.
Am incins gratarul (eu l-am uns cu putin ulei) si am fript burgerii la foc iute, 5 minute pe fiecare parte, si mai apoi, 3 minute pe fiecare parte, la foc mediu, spre mic.
Cat s-au fript burgerii am feliat niste rosii, am taiat fideluta un pic de varza prospata pe care am frecat-o mai apoi cu un pic de sare si putina zeama de lamaie.
Am taiat chiflele in doua (nu complet) si am asezat varza, felie de rosie, burger, felie de rosie, varza...
Se consuma cu ketchup, maioneza, mustar, sau fara niciun adaos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii