1. Se preincalzeste gratarul si se acopera cu folie de aluminiu. Se asaza carnea tocata de vita intr-un bol si se desfac cocoloasele cu furculita.
2. Se curata o ceapa si se taie marunt. Se adauga ceapa peste carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
3. Cu mana, se amesteca ingredientele si se formeaza 2 chiftele rotunde. Se acopera si se lasa la rece in frigider timp de 30 de minute.
4. Se ung burgerii cu putin ulei si se asaza pe gratar. Se prajesc timp de 4-5 minute pe fiecare parte. Se scot si se asaza pe servetele de hartie pentru a se scurge de grasime.
5. Se prajesc putin chiflele si se asaza pe cate o jumatate de chifla. Se adauga sos de rosii sau barbecue, cateva frunze de salata si cateva felii de rosii. Se pune deasupra cealalta jumatate de chifla si se serveste cu multa pofta !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii