Burgeri cu sos

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Burgeri cu sos

Ingrediente

  • 300 g carne de vita tocata
  • 300 g carne de porc tocata
  • 10 felii de cascaval hochland
  • 1 cutie de rosii decojite in bulion
  • sare
  • piper
  • 50 g unt

Mod de preparare

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti. Se pun pe o farfurie.

In tigaie, punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul. Se lasa cate putin pe fiecare parte. (Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger, dar s-au restrans si am folosit dupa aceea doar o tigaie.)

Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie, le facem pasta si punem rezultatul in tigaie. Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.

Pe fiecare burger, se pune cate o felie de cascaval, iar in sos, mai punem 2 felii maruntite.

Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul, iar sosul devine gros.

Se serveste cu cartofi natur.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure