Carnea de vita se amesteca cu cea de porc.
Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti. Se pun pe o farfurie.
In tigaie, punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul. Se lasa cate putin pe fiecare parte. (Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger, dar s-au restrans si am folosit dupa aceea doar o tigaie.)
Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie, le facem pasta si punem rezultatul in tigaie. Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.
Pe fiecare burger, se pune cate o felie de cascaval, iar in sos, mai punem 2 felii maruntite.
Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul, iar sosul devine gros.
Se serveste cu cartofi natur.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu