Carnea de vita se amesteca cu cea de porc.
Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti. Se pun pe o farfurie.
In tigaie, punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul. Se lasa cate putin pe fiecare parte. (Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger, dar s-au restrans si am folosit dupa aceea doar o tigaie.)
Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie, le facem pasta si punem rezultatul in tigaie. Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.
Pe fiecare burger, se pune cate o felie de cascaval, iar in sos, mai punem 2 felii maruntite.
Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul, iar sosul devine gros.
Se serveste cu cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii