1. Se amesteca carnea tocata cu orezul, piureul de caise, mustarul , busuiocul si rozmarinul.Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se amesteca bine.
2. Se formeaza din compozitie 12 burgeri de aprox. 5 cm diametru.Se unge o tava tip gratar cu putin ulei de masline.
3. Se prajesc burgerii in tava, pe ambele parti pana cand sunt bine patrunsi si s-au rumenit.La sfarsit, optional, se pot stropi cu putin vin alb.
4. Intre timp, se incinge untul si uleiul de masline inr-o tigaie.Se adauga zaharul si ceapa si se caleste aprox. 8 minute, pana cand devine aurie si s-a caramelizat.Se adauga merele se prajesc 3 minute pe ambele parti.Se adauga supa si se fierbe 5 minute, pana cand s-a evaporat lichidul.
5. Se servesc burgerii alaturi de amestecul cu ceapa si mere caramelizate.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii