Buzunare cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
ridicata
Buzunare cu ciuperci

Ingrediente

  • Acest fel principal de mancare este foarte apreciat de catre toti membrii familiei. Este foarte gustos si se prepara relativ repede. Avem nevoie de:
  • 1 piept de pasare, 150 g branza de burduf, 150 g cascaval, busuioc, patrunjel verde, marar verde, 500-600 g ciuperci, 150 ml suc de rosii, 50 ml ulei (sau unt), sare, piper.

Mod de preparare

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea cu gauri mari, restul ciupercilor le taiem bucati, le punem intrun bol si le dam deoparte. Pieptul de pasare se deprinde de pe os, se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza, punem pe fiecare bucata de carne 1 lingura de ciuperci razuite, branza de burduf, cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mici, busuioc, verdeata tocata marunt, invelim ingredientele in carne sub forma unui buzunar, prindem cu scobitori. Buzunarele astfel formate se soteaza in unt, le asezam apoi intro tava de cuptor. Punem restul ciupercilor in tigaie, se sareaza, se pipereaza, se soteaza 1-2 minute, adaugam sucul de rosii, lasam cateva minute, apoi asezam ciupercile in tava alaturi de buzunare, acoperim tava cu folie de staniol sau hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit timp de 15 minute, dupa care scoatem tava, luam folia si mai lasam inca 5 minute sa se rumeneasca. Ar fi trebuit sa servim buzunarele alaturi de ciuperci, asezate pe frunze de salata verde, ornate cu gogosari rosii, iar deasupra presarate cu cascaval razuit, patrunjel si marar verde, busuioc(eu am pus busuioc uscat). Este delicios!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor