autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Buzunare cu ciuperci

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2013

Ingrediente
1 piept de pasare, 150 g branza de burduf, 150 g cascaval, busuioc, patrunjel verde, marar verde, 500-600 g ciuperci, 150 ml suc de rosii, 50 ml ulei (sau unt), sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea cu gauri mari, restul ciupercilor le taiem bucati, le punem intrun bol si le dam deoparte. Pieptul de pasare se deprinde de pe os, se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza, punem pe fiecare bucata de carne 1 lingura de ciuperci razuite, branza de burduf, cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mici, busuioc, verdeata tocata marunt, invelim ingredientele in carne sub forma unui buzunar, prindem cu scobitori. Buzunarele astfel formate se soteaza in unt, le asezam apoi intro tava de cuptor. Punem restul ciupercilor in tigaie, se sareaza, se pipereaza, se soteaza 1-2 minute, adaugam sucul de rosii, lasam cateva minute, apoi asezam ciupercile in tava alaturi de buzunare, acoperim tava cu folie de staniol sau hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit timp de 15 minute, dupa care scoatem tava, luam folia si mai lasam inca 5 minute sa se rumeneasca. Ar fi trebuit sa servim buzunarele alaturi de ciuperci, asezate pe frunze de salata verde, ornate cu gogosari rosii, iar deasupra presarate cu cascaval razuit, patrunjel si marar verde, busuioc(eu am pus busuioc uscat). Nu am avut salata, nici gogosari, au rezultat 3 portii si au fost foarte apreciate, o sa mai reluam experienta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Buzunare cu ciuperci

Buzunare cu ciuperci

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Perisoare in sos de smantana

Perisoare in sos de smantana

Intr-un castron se amesteca bine ingredientele de la perisoare, mai putin faina, dupa 15min de odihna

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Gabita, multumesc de aprecieri. Si noua ne plac ciupercile.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Te ime sa o faci. Felicitari Lenuta,ca de obicei o reteta grozava Ador ciupercilebi

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 03 februarie 2013

    yami yami..:)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

      Multumesc Mihaela.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

      Foarte apetisante si fara salata verde sau gogosari!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

      Da Sidy, ai dreptate, gospodina poate jongla cu diverse umpluturi pe care le are la indemana.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

      LIa, cu tot dragul, chiar as fi incantata sa te am la masa draga prietena!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

      Tare-mi mai plac "buzunarele " astea !!!Sau portofele ? Le poti umple cu ce iti place mai mult....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2013

      Excelente "buzunare" ! pot sa vin la masa ? *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pasare
  • 150 g branza de burduf
  • 150 g cascaval
  • busuioc
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 500-600 g ciuperci
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml ulei (sau unt)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gabita, multumesc de aprecieri. Si noua ne plac ciupercile.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin