1 Impreunam galbenusurile, cu smintina, untul (untura sau margarina), si bicarbonatul de sodiu stins si faina. Framintam pina ne-a iesit o coca virtoasa. Apoi luam continutul si-l dam in frigider pe 30 min sa se odihneasca.
Apoi scoatem compozitia si-o impartim in gogosi mici cam cit o nuca, pe carele turtim cu palmele si in mijloc adaugam visine(2-3) sau nuca apoi lipim gogoasa si-i dam o forma rotunda.
Coacem castancele in rola la 180 C pina se rumenesc
Apoi le dam prin crema pregatita mai jos, dupa care le tavalim prin coc ras, sau napolitane rase
2 Crema (poate fi inlocuita si cu alta crema de ciocolata)
Adaugi zaharul, cacauo si smintina intr-o cratita si le fierbi pina se topeste zazarul Le iei de pe foc si cind se raceste pui 200 gr de unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii