1 Impreunam galbenusurile, cu smintina, untul (untura sau margarina), si bicarbonatul de sodiu stins si faina. Framintam pina ne-a iesit o coca virtoasa. Apoi luam continutul si-l dam in frigider pe 30 min sa se odihneasca.
Apoi scoatem compozitia si-o impartim in gogosi mici cam cit o nuca, pe carele turtim cu palmele si in mijloc adaugam visine(2-3) sau nuca apoi lipim gogoasa si-i dam o forma rotunda.
Coacem castancele in rola la 180 C pina se rumenesc
Apoi le dam prin crema pregatita mai jos, dupa care le tavalim prin coc ras, sau napolitane rase
2 Crema (poate fi inlocuita si cu alta crema de ciocolata)
Adaugi zaharul, cacauo si smintina intr-o cratita si le fierbi pina se topeste zazarul Le iei de pe foc si cind se raceste pui 200 gr de unt
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii