autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
- 4 fire de cabanos, - 1 piept de pui dezosat, - 2 oua, - 100 gr. faina de grau, - ulei pentru prajit, - sare, piper, - busuioc, - scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, apoi prin ou, si se prajesc in uleiul incins. De preferinta ulei de palmier.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in piept de pui cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 4 fire de cabanos
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. faina de grau
  • - ulei pentru prajit
  • - sare
  • piper
  • - busuioc
  • - scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carnaciori