autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
- 4 fire de cabanos, - 1 piept de pui dezosat, - 2 oua, - 100 gr. faina de grau, - ulei pentru prajit, - sare, piper, - busuioc, - scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, apoi prin ou, si se prajesc in uleiul incins. De preferinta ulei de palmier.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in piept de pui cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Balmoș

Balmoș

Puneți smântâna împreună cu laptele de bivoliță la fiert. Când începe

2 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu usturoi

Ficatei de pui cu usturoi

Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se prajesc pe o parte si pe alta cate

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 4 fire de cabanos
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. faina de grau
  • - ulei pentru prajit
  • - sare
  • piper
  • - busuioc
  • - scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin