autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
- 4 fire de cabanos, - 1 piept de pui dezosat, - 2 oua, - 100 gr. faina de grau, - ulei pentru prajit, - sare, piper, - busuioc, - scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, apoi prin ou, si se prajesc in uleiul incins. De preferinta ulei de palmier.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in piept de pui cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel cu carne de curcan

Ostropel cu carne de curcan

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin. Am

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

cu 24 de ore inainte de preparare, se fierbe vinul cu 2 cuisoare, 1 lingurita zahar brun. Se flambeaza

11 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 4 fire de cabanos
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. faina de grau
  • - ulei pentru prajit
  • - sare
  • piper
  • - busuioc
  • - scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Chiftele cu cascaval si rosii cherry