autor:

» » Mancaruri cu carne

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
- 4 fire de cabanos, - 1 piept de pui dezosat, - 2 oua, - 100 gr. faina de grau, - ulei pentru prajit, - sare, piper, - busuioc, - scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, apoi prin ou, si se prajesc in uleiul incins. De preferinta ulei de palmier.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in piept de pui cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 4 fire de cabanos
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. faina de grau
  • - ulei pentru prajit
  • - sare
  • piper
  • - busuioc
  • - scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc