autor:

» » Mancaruri cu carne

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
- 4 fire de cabanos, - 1 piept de pui dezosat, - 2 oua, - 100 gr. faina de grau, - ulei pentru prajit, - sare, piper, - busuioc, - scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, apoi prin ou, si se prajesc in uleiul incins. De preferinta ulei de palmier.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in piept de pui cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 4 fire de cabanos
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. faina de grau
  • - ulei pentru prajit
  • - sare
  • piper
  • - busuioc
  • - scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Merge ca antreu. Eu zic ca e f bun cu mirodenii... Il prepar maine si va scriu... dar cred ca e ok.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PORC CU CARTOFI