autor:

Sidy

» » Aperitive

Cabanos invelit(imbracat)

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
carnati cabanos, aluat foietaj, 1-2 galbenusuri, seminte susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.
Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .
Rulourile astfel obtinute se aseaza la distanta unele de altele , intr-o tava .
Galbenusurile se bat bine cu furculita si cu ajutorul unei pensule se ung rulourile apoi se presara seminte de susan.
Tava se da la copt in cuptorul dinainte incalzit, pina cand rulourile se rumenesc frumos deasupra.
Se pot servi reci sau calde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos invelit(imbracat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Frumoasa prezentare,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Sunt foarte bune . Ale tale arata super.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Interesant si rapid de realizat!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Interesant si apetisant! La multi ani! Un An Nou 2010 Gustos si Sanatos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Bune.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • carnati cabanos
  • aluat foietaj
  • 1-2 galbenusuri
  • seminte susan

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Frumoasa prezentare,felicitari.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele cu carne de porc la cuptor