autor:

Sidy

» » Aperitive

Cabanos invelit(imbracat)

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
carnati cabanos, aluat foietaj, 1-2 galbenusuri, seminte susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.
Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .
Rulourile astfel obtinute se aseaza la distanta unele de altele , intr-o tava .
Galbenusurile se bat bine cu furculita si cu ajutorul unei pensule se ung rulourile apoi se presara seminte de susan.
Tava se da la copt in cuptorul dinainte incalzit, pina cand rulourile se rumenesc frumos deasupra.
Se pot servi reci sau calde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos invelit(imbracat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chifle umplute cu afumatura

Chifle umplute cu afumatura

-Pentru aluat am folosit masina de paine,punand in ordinea indicata de instructiunile masinii lichidele,oul,solidele

3 voturi    3 comentarii
3h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Frumoasa prezentare,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Sunt foarte bune . Ale tale arata super.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Interesant si rapid de realizat!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Interesant si apetisant! La multi ani! Un An Nou 2010 Gustos si Sanatos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Bune.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • carnati cabanos
  • aluat foietaj
  • 1-2 galbenusuri
  • seminte susan

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

232 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

27 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Frumoasa prezentare,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Mini tarte cu carne si ciuperci