Batem albusurile cu apa, la care adaugam zaharul, apoi galbenusurile si uleiul.
Batem albusurile cu apa, la care adaugam zaharul, apoi galbenusurile si uleiul. Incorporam faina cu praful de copt. Punem compozitia in tava mare de copt a aragazului in care am pus hartie de copt.
Se coace 15 min la 180 gr C. Se lasa sa se raceasca, dupa care se decupeaza forme rotunde cu diametrul de aprox.5 cm.
Crema:
Budinca cu laptele se fierb si se lasa la racit. Untul se bate spuma cu zaharul la care apoi adaugam si mixam in continuare budinca rece.
Lipim intre ele cate 2 cercuri pe care apoi le imbracam intr-un strat de crema si apoi le tavalim prin nuca de cocos.
Cand toate prajiturelele sunt date prin cocos, le asezam pe un platou si le decoram deasupra cu ciocolata topita la care am adaugat laptele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii