autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Caise caramelizate cu migdale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g caise, , 50 g unt, , 80 g zahar pudra, , zeama de la o jumatate de lamaie, , 2 linguri migdale taiate felii, , 2 linguri fistic (curatat de coaja).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati caisele, stergeti-le cu un servet si scoateti-le samburii. Puneti sa se incinga untul intr-o tigaie mare si adanca (sau in doua mai mici), prajiti caisele, pudrati-le cu zahar si stropiti-le cu zeama de lamaie. Lasati-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 10 minute, dupa care dati focul mai tare si caramelizati-le.
Separat, prajiti migdalele (fara grasime), rasturnati-le peste caise, adaugati fisticul si serviti-le fierbinti sau caldute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise caramelizate cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello 2

Bomboane Raffaello 2

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta. Amestecam nuca de cocos cu laptele

2 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata

Mod de preparare blat: Separam galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g caise
  • 50 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri migdale taiate felii
  • 2 linguri fistic (curatat de coaja).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Kataif