autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Caise caramelizate cu migdale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g caise, , 50 g unt, , 80 g zahar pudra, , zeama de la o jumatate de lamaie, , 2 linguri migdale taiate felii, , 2 linguri fistic (curatat de coaja).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati caisele, stergeti-le cu un servet si scoateti-le samburii. Puneti sa se incinga untul intr-o tigaie mare si adanca (sau in doua mai mici), prajiti caisele, pudrati-le cu zahar si stropiti-le cu zeama de lamaie. Lasati-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 10 minute, dupa care dati focul mai tare si caramelizati-le.
Separat, prajiti migdalele (fara grasime), rasturnati-le peste caise, adaugati fisticul si serviti-le fierbinti sau caldute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise caramelizate cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PANNA COTTA - RETETA TESTATA

PANNA COTTA - RETETA TESTATA

Aceasta reteta am luat-o de pe blogul Teo\'s Kitchen. 1.Punem gelatina in laptele rece 2.Frisca

3 voturi    1 comentariu
5 min
Dulciuri diverse
Tarta Brownie

Tarta Brownie

1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte. 2. Intr-o cratita

29 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g caise
  • 50 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri migdale taiate felii
  • 2 linguri fistic (curatat de coaja).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulceata de capsuni