Reteta postata pe: 19 iunie 2009
Ingrediente
10-12 caise, 250 g zahar pudra, cca 500 g frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Caisele se spala,se scot samburii,iar jumatatile de caise se fierb cu zaharul si cu jumatate pahar cu apa.Se scot caisele fierte ,dar nu faramate si dupa ce s-au racit se aseaza in castronase individuale,se stropesc cu putin lichior si se orneaza cu frisca din belsug.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAISE CU FRISCA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se prepara frisca: smintina de frisca - tinuta la rece in prealabil - se bate cu mixerul cca 2-3
7 voturi
0 comentarii
20 min
Sa va spun si de ce am ales tocmai o asa delicatesa gatita fara foc:
1. e foarte cald afara, iar
4 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate