autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

CAISE UMPLUTE CU CREMA DE RICOTTA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2008

Ingrediente
(4 portii):, 125g.ricotta,, 1 pahar iaurt natural,, 1 lingurita scortisoara macinata,, 1 lingurita praf de vanilie,, 1 lingura zahar tos,, 12 caise coapte, dar nu moi,, 2 linguri suc de lamaie,, 30g. migdale taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca branza Ricotta cu iaurtul cu ajutorul unei furculite, se adauga scortisoara, zaharul vanilat, zaharul tos si se amesteca totul cu o lingura de lemn. Se acopera cu o folie si se tine la frigider 30 minute.
2. Se spala caisele, se sterg cu un prosop de bucatarie, se taie in doua si se indeparteaza samburii. Imediat se stropesc cu suc de lamaie, pentru ca sa nu se innegreasca.
3. Pe un platou se aseaza 6 jumatati de caise, care se umplu cu crema de ricotta; peste se aseaza celelalte 6 jumatati, care se ung cu crema ramasa si se presara cu migdale. Se servesc in cosulete de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAISE UMPLUTE CU CREMA DE RICOTTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema

Prajitura cu crema

Blatul: Bati galbenusurile cu zaharul,adaugi cacao, apa,uleiul,praful de copt si faina,la urma albusurile

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 125g.ricotta,
  • 1 pahar iaurt natural,
  • 1 lingurita scortisoara macinata,
  • 1 lingurita praf de vanilie,
  • 1 lingura zahar tos,
  • 12 caise coapte
  • dar nu moi,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 30g. migdale taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec bicolor