Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ingrediente
16 jumatati de caisa,, 1 cana orez,, 2 cani lapte,, zahar dupa gust,, 2 vanilii,, unt pentru prajit,, pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se fierb jumatatile de caise, in sirop, fara sa se sfarame. Dupa ce au fiert, se scurg si se umplu cu orez fiert in lapte cu zahar si vanilie. Se unesc jumatatile de caisa, doua cate doua, reconstituind fructul intreg si se dau prin pesmet fin. Se prajesc in unt si se servesc cu sos de caise facut din gem sau marmelada subtiata cu apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAISE UMPLUTE CU OREZ" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate