autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Caizer afumat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
2 kg spata, sare,, o capatana usturoi., Baitz:, 2 l apa,, 2 linguri sare mare, o cepa, 4-5 catei usturoi, foi de dafin, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5 ore la rece.
Baitzul se obtine prin fierberea condimentelor cu ceapa si usturoiul. Se rastorna baitzul peste carne pentru 24 de ore. Se sterge carnea, se portioneaza in fasii si se afuma 2-3 ore la foc.Inainte de servire se fierbe cu apa,vin, condimente.
Am precizat timpul alocat efectiv prepararii
Daca ti-a placut reteta noastra "Caizer afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
,,Cozonac'' din piept de pui

,,Cozonac'' din piept de pui

Pieptul de pui se macina prin masina de tocat, cartofii, morcovul si usturoiul se razalesc prin razatoarea

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta de curcan cu mere

Tarta de curcan cu mere

Este o tarta pe care am mancat-o prima data la o prietena, delicioasa alternativa la mancarurile

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Bogdan Heihal

    Bogdan Heihal (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2014

    Vreau și eu!

  • Fara foto

    Andrei Borz , 28 noiembrie 2014

    foarte,fffffffffffff frumosi

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Felicitari !Ai muncit de sarbatori!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      chiar ai facut specialitati de porc, nu gluma!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 2 kg spata
  • sare,
  • o capatana usturoi.
  • Baitz:
  • 2 l apa,
  • 2 linguri sare mare
  • o cepa
  • 4-5 catei usturoi
  • foi de dafin
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Bogdan Heihal (Chef de cuisine)

Vreau și eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele de porc