1. Se toaca ceapa marunt si se caleste usor in ulei de masline, aproximativ 5 minute, apoi se adauga calamarul taiat bucatele si se mai lasa 5 minute.
2. Usturoiul si patrunjelul se piseaza in mojar, pana se obtine o pasta.
3. Faina se amesteca cu un pahar de apa, se pune in mojar, se amesteca bine, se adauga si otetul. Se varsa in tigaia cu calamar, se adauga maslinele taiate si se amesteca bine. Se acopera vasul si se fierbe acoperit 30 minute pana cand calamarul se patrunde bine. Se serveste cald cu un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii