1. Se toaca ceapa marunt si se caleste usor in ulei de masline, aproximativ 5 minute, apoi se adauga calamarul taiat bucatele si se mai lasa 5 minute.
2. Usturoiul si patrunjelul se piseaza in mojar, pana se obtine o pasta.
3. Faina se amesteca cu un pahar de apa, se pune in mojar, se amesteca bine, se adauga si otetul. Se varsa in tigaia cu calamar, se adauga maslinele taiate si se amesteca bine. Se acopera vasul si se fierbe acoperit 30 minute pana cand calamarul se patrunde bine. Se serveste cald cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii