autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Calamar pane

Autor: Cristina B (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina B (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
500 g rondele calamar, 1 ou, 250 g faina, 200 - 250 ml bere, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se dezgheata rondelele de calamar si se lasa sa se scurga de apa. Faina se amesteca in bere si se adauga oul batut. Se incinge uleiul in friteusa. Rondelele de calamar se dau prin faina amestecata cu sare si piper, apoi prin amestecul pentru pane si se pun in uleiul incins. Calamarul pane se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Inele de calamar pane in aluat cu bere

Inele de calamar pane in aluat cu bere

Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta. Cernem

3 voturi    6 comentarii
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
Salau bonne femme

Salau bonne femme

Curatati ceapa si patunjelul şi tocati-le marunt. Ungeţi o tava de iena încapatoare, cu unt.Apoi

15 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g rondele calamar
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 200 - 250 ml bere
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
File de pangasius cu mamaliguta