autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Calamar pane

Autor: Cristina B (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina B (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
500 g rondele calamar, 1 ou, 250 g faina, 200 - 250 ml bere, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se dezgheata rondelele de calamar si se lasa sa se scurga de apa. Faina se amesteca in bere si se adauga oul batut. Se incinge uleiul in friteusa. Rondelele de calamar se dau prin faina amestecata cu sare si piper, apoi prin amestecul pentru pane si se pun in uleiul incins. Calamarul pane se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Inele de calamar pane in aluat cu bere

Inele de calamar pane in aluat cu bere

Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta. Cernem

3 voturi    6 comentarii
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
Pangasiu cu rosii

Pangasiu cu rosii

Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim usturoiul 1 minut. Adaugam fileul de peste

15 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g rondele calamar
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 200 - 250 ml bere
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Somon la cuptor cu legume