autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Calamar pane

Autor: Cristina B (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina B (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
500 g rondele calamar, 1 ou, 250 g faina, 200 - 250 ml bere, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se dezgheata rondelele de calamar si se lasa sa se scurga de apa. Faina se amesteca in bere si se adauga oul batut. Se incinge uleiul in friteusa. Rondelele de calamar se dau prin faina amestecata cu sare si piper, apoi prin amestecul pentru pane si se pun in uleiul incins. Calamarul pane se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Inele de calamar pane in aluat cu bere

Inele de calamar pane in aluat cu bere

Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta. Cernem

3 voturi    6 comentarii
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

Se spala bine pastravii si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se ung cu ulei de masline

6 voturi    12 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g rondele calamar
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 200 - 250 ml bere
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pangasius cu ciuperci la cuptor