autor:

Wassabi

» » Mancaruri cu peste

Calamar umplut

Autor: Wassabi (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Wassabi (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
•2 calamari tuburi, •2 rosii, •4 catei usturoi, •Patrunjel, •200 g mozzarela, •Sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se frig calamarii pe gratar si apoi se lasa sa se raceasca.
Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat foarte mic dupa care sa adauga rosiile decojite si taiate cubulete. Asteptam sa se reduca sucul rosiilor si adaugam mozzarela si patrunjelul.
Lasam compozitia sa se raceasca un pic apoi umplem calamarii si-i inchidem cu ajutorul unei scobitoare.
Se mai pun calamarii pe gratar pentru 5-10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu fidea de orez

Scoici cu fidea de orez

Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din stiuca cu legume in aspic

Rulouri din stiuca cu legume in aspic

1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • •2 calamari tuburi
  • •2 rosii
  • •4 catei usturoi
  • •Patrunjel
  • •200 g mozzarela
  • •Sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Stiuca cu sos de stafide