Rondelele de calamari le lasam sa se decongeleze.
Pregatim aluatul :
-ouale le punem intr-un bol cu sare (dupa gust ) si piper si le batem bine, sa fie spuma.
-adaugam berea amestecand in continuare
-punem faina pana cand obtinem un aluat mai gros un pic decat cel de clatite
Calamarii decongelati ii dam prin 2 linguri de faina si de acolo ii punem prin aluatl cu bere pe care l-am pregatit. Pe aragaz punem o tigaie la incalzit si ii acoperim fundul cu ulei, lasam sa se incalzeasca bine (pana cand se aude sfaraind cand punem in el).
Punem calamarii si ii lasam la prajit pana se rumenesc frumos (cam 2 minute pe o parte), ii intoarcem si cand sunt gata si pe cealalta parte ii luam pe un servetelel sa se scurga uleiul in exces.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii