autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
1/2 lingurita sofran, , 2 linguri suc de portocale, , 5 linguri maioneza, , 180g. iaurt natur, , 2 catei de usturoi, , sare, , piper, , 600g. calamari taiati inele, , 2 oua, , 150g. faina, , nucsoara macinata(dupa gust), , 125ml. bere, , 1l. ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.

2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.

3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Raci cu sos

Raci cu sos "O Mie de Insule"

Eu am ales 16 raci mari şi frumoşi şi cât mai vii posibili. Oricum, când am ajuns acasă, i-am

6 voturi    1 comentariu
5 min
Mancaruri cu peste
Felii de somon in sos de vin

Felii de somon in sos de vin

Pestele se pregateste aproape de ora mesei. Se spala bine feliile de peste se stropeste cu sucul

5 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingurita sofran
  • 2 linguri suc de portocale
  • 5 linguri maioneza
  • 180g. iaurt natur
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 600g. calamari taiati inele
  • 2 oua
  • 150g. faina
  • nucsoara macinata(dupa gust)
  • 125ml. bere
  • 1l. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Plachie de crap