autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
1/2 lingurita sofran, , 2 linguri suc de portocale, , 5 linguri maioneza, , 180g. iaurt natur, , 2 catei de usturoi, , sare, , piper, , 600g. calamari taiati inele, , 2 oua, , 150g. faina, , nucsoara macinata(dupa gust), , 125ml. bere, , 1l. ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.

2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.

3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute de peste

Chiftelute de peste

Se curata pestele de cap aripioare, de cozi si de oasele mari, si se da prin masina de tocat.Toate

8 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si piept de pui

Paella cu fructe de mare si piept de pui

Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ

15 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingurita sofran
  • 2 linguri suc de portocale
  • 5 linguri maioneza
  • 180g. iaurt natur
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 600g. calamari taiati inele
  • 2 oua
  • 150g. faina
  • nucsoara macinata(dupa gust)
  • 125ml. bere
  • 1l. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME