autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
1/2 lingurita sofran, , 2 linguri suc de portocale, , 5 linguri maioneza, , 180g. iaurt natur, , 2 catei de usturoi, , sare, , piper, , 600g. calamari taiati inele, , 2 oua, , 150g. faina, , nucsoara macinata(dupa gust), , 125ml. bere, , 1l. ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.

2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.

3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu sos de sofran si orez

Somon cu sos de sofran si orez

Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie

1 vot    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingurita sofran
  • 2 linguri suc de portocale
  • 5 linguri maioneza
  • 180g. iaurt natur
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 600g. calamari taiati inele
  • 2 oua
  • 150g. faina
  • nucsoara macinata(dupa gust)
  • 125ml. bere
  • 1l. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Fructe de mare in clatite cu tarhon