autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
1/2 lingurita sofran, , 2 linguri suc de portocale, , 5 linguri maioneza, , 180g. iaurt natur, , 2 catei de usturoi, , sare, , piper, , 600g. calamari taiati inele, , 2 oua, , 150g. faina, , nucsoara macinata(dupa gust), , 125ml. bere, , 1l. ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.

2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.

3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CALAMARI IN ALUAT DE BERE CU SOS DE IAURT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza

10 voturi    8 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Orez cu sepie

Orez cu sepie

Se curata sepia,(i se scoate ciocul negru si se spala putin cu apa)se taie in bucatele si se amesteca

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingurita sofran
  • 2 linguri suc de portocale
  • 5 linguri maioneza
  • 180g. iaurt natur
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 600g. calamari taiati inele
  • 2 oua
  • 150g. faina
  • nucsoara macinata(dupa gust)
  • 125ml. bere
  • 1l. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pangasius pane