autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CALCAN FIERT

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1-1,5 kg calcan, 1 morcov, 2 cepe, 1 legatura patrunjel,, sare, piper, foaie de dafin, otet, zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru a scoate placile osoase (negii), calcanul se inmoaie in apa fierbinte.
Se pune la fiert apa cu sare, impreuna cu zarzavatul, boabe de piper si 1-2 foi de dafin.
Cand clocoteste apa, se adauga o lingura otet si se pune calcanul.
Dupa ce a fiert, se serveste cald, presarat pe deasupra cu verdeata si zeama de la o lamaie.
Zarzavatul din apa in care a fiert poate fi folosit ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "CALCAN FIERT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

7 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav la tava cu legume