autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CALCAN FIERT

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1-1,5 kg calcan, 1 morcov, 2 cepe, 1 legatura patrunjel,, sare, piper, foaie de dafin, otet, zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru a scoate placile osoase (negii), calcanul se inmoaie in apa fierbinte.
Se pune la fiert apa cu sare, impreuna cu zarzavatul, boabe de piper si 1-2 foi de dafin.
Cand clocoteste apa, se adauga o lingura otet si se pune calcanul.
Dupa ce a fiert, se serveste cald, presarat pe deasupra cu verdeata si zeama de la o lamaie.
Zarzavatul din apa in care a fiert poate fi folosit ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "CALCAN FIERT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti si calamari cu legume

Creveti si calamari cu legume

Intr-un wok se pune apa, iar cand aceasta da in clocot se adauga calamarul, crevetii si restul ingredientelor,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Somon cu suc de portocale la cuptor(Salmão c/laranja no forno)