autor:

Julia_Tanase

» » Mancaruri cu peste

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Ingrediente
⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg, ⦁ 2-3 cartofi, ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry, ⦁ 3-4 linguri ulei de masline, ⦁ cimbru, rozmarin, usturoi, dupa gust, ⦁ sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la o parte. Curatati cartofii si taiati-i in felii subtiri de cca 3-4 mm si fierbeti-le in apa clocotita sarata cca- 3-4 minute.

In tava de cuptor am pus hartie de copt pe care am uns-o cu uleiul aromatic, am asezat pestele la centru (i-am facut 3 taieturi la peste pentru a se coace mai bine), cartofii pe margine si ramurelele cu rosioarele.

Am uns cu o pensula totul din nou cu uleiul aromatic, am sarat si am piperat. Am pus totul in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 minute. Cartofii trebuie sa fie aurii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • ⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg
  • ⦁ 2-3 cartofi
  • ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry
  • ⦁ 3-4 linguri ulei de masline
  • ⦁ cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
  • dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
RULOURI DE COD LA CUPTOR