autor:

Julia_Tanase

» » Mancaruri cu peste

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Ingrediente
⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg, ⦁ 2-3 cartofi, ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry, ⦁ 3-4 linguri ulei de masline, ⦁ cimbru, rozmarin, usturoi, dupa gust, ⦁ sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la o parte. Curatati cartofii si taiati-i in felii subtiri de cca 3-4 mm si fierbeti-le in apa clocotita sarata cca- 3-4 minute.

In tava de cuptor am pus hartie de copt pe care am uns-o cu uleiul aromatic, am asezat pestele la centru (i-am facut 3 taieturi la peste pentru a se coace mai bine), cartofii pe margine si ramurelele cu rosioarele.

Am uns cu o pensula totul din nou cu uleiul aromatic, am sarat si am piperat. Am pus totul in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 minute. Cartofii trebuie sa fie aurii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • ⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg
  • ⦁ 2-3 cartofi
  • ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry
  • ⦁ 3-4 linguri ulei de masline
  • ⦁ cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
  • dupa gust
  • ⦁ sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi