autor:

Julia_Tanase

» » Mancaruri cu peste

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Ingrediente
⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg, ⦁ 2-3 cartofi, ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry, ⦁ 3-4 linguri ulei de masline, ⦁ cimbru, rozmarin, usturoi, dupa gust, ⦁ sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la o parte. Curatati cartofii si taiati-i in felii subtiri de cca 3-4 mm si fierbeti-le in apa clocotita sarata cca- 3-4 minute.

In tava de cuptor am pus hartie de copt pe care am uns-o cu uleiul aromatic, am asezat pestele la centru (i-am facut 3 taieturi la peste pentru a se coace mai bine), cartofii pe margine si ramurelele cu rosioarele.

Am uns cu o pensula totul din nou cu uleiul aromatic, am sarat si am piperat. Am pus totul in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 minute. Cartofii trebuie sa fie aurii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la punga maggi

Crap la punga maggi

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Hamsii la cuptor

Hamsii la cuptor

Hamsiile se spala si se curata,ceapa se toaca pestisori,lamaia se taie rondele subtiri,pasta de tomate

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • ⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg
  • ⦁ 2-3 cartofi
  • ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry
  • ⦁ 3-4 linguri ulei de masline
  • ⦁ cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
  • dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Orez cu creveti