autor:

Julia_Tanase

» » Mancaruri cu peste

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Ingrediente
⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg, ⦁ 2-3 cartofi, ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry, ⦁ 3-4 linguri ulei de masline, ⦁ cimbru, rozmarin, usturoi, dupa gust, ⦁ sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la o parte. Curatati cartofii si taiati-i in felii subtiri de cca 3-4 mm si fierbeti-le in apa clocotita sarata cca- 3-4 minute.

In tava de cuptor am pus hartie de copt pe care am uns-o cu uleiul aromatic, am asezat pestele la centru (i-am facut 3 taieturi la peste pentru a se coace mai bine), cartofii pe margine si ramurelele cu rosioarele.

Am uns cu o pensula totul din nou cu uleiul aromatic, am sarat si am piperat. Am pus totul in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 minute. Cartofii trebuie sa fie aurii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu vinete si rosii

Peste cu vinete si rosii

Fileurile de peste se taie bucati si se pun la prajit in ulei de masline. Vanata se curata,se taie

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Calamari  umpluti  cu sos de vin (Lulas recheadas)

Calamari umpluti cu sos de vin (Lulas recheadas)

Calamari se pot umple dupã imaginatia fiecãruia, cu ce are prin casã. Cãrnati portughezi: sub

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • ⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg
  • ⦁ 2-3 cartofi
  • ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry
  • ⦁ 3-4 linguri ulei de masline
  • ⦁ cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
  • dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon condimentat la tigaie