autor:

Julia_Tanase

» » Mancaruri cu peste

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia_Tanase (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2015

Ingrediente
⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg, ⦁ 2-3 cartofi, ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry, ⦁ 3-4 linguri ulei de masline, ⦁ cimbru, rozmarin, usturoi, dupa gust, ⦁ sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la o parte. Curatati cartofii si taiati-i in felii subtiri de cca 3-4 mm si fierbeti-le in apa clocotita sarata cca- 3-4 minute.

In tava de cuptor am pus hartie de copt pe care am uns-o cu uleiul aromatic, am asezat pestele la centru (i-am facut 3 taieturi la peste pentru a se coace mai bine), cartofii pe margine si ramurelele cu rosioarele.

Am uns cu o pensula totul din nou cu uleiul aromatic, am sarat si am piperat. Am pus totul in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 minute. Cartofii trebuie sa fie aurii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Ne place pestele si , ca atare, gatim orice fel de peste gasim de cumparat in pravalie, bineinteles

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Papillotes de somon umplut

Papillotes de somon umplut

Fileul fara piele se taie in 2 bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si seminte de chimion. Una

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • ⦁ 1 peste plat tip calcan de cca 1,4 kg
  • ⦁ 2-3 cartofi
  • ⦁ 2 ramurele de rosioare cherry
  • ⦁ 3-4 linguri ulei de masline
  • ⦁ cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
  • dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Orez in doua culori