1. Calcanul se curata si se portioneaza.
2. Se spala bucatile de calcan si se lasa la scurs.
3. Se pregateste un amestec din faina, malai si boia de ardei, prin care vom tavali bucatile de calcan.
4. Dupa ce s-au scurs bucatile de calcan se introduc intr-un bol in care am pus lapte, 1 lingurita de sare si cimbrisorul rupt marunt. Se tin cam jumatate de ora, upa care se lasa iar sa se scurga.
5. Se pune intr-o tigaie ulei si se incinge. Se tavalesc bucatile de calcan prin amestecul facut si se pun imediat la prajit.
6. Se prajesc bine, avand grija sa le intoarcem pe toate partile cu un cleste.
7. Se scoate pestele pe servetele de hartie, intr-o farfurie, iar dupa ce s-a scurs se muta pe altceva.
8. Se serveste cu zeama de lamaie, mujdei de usturoi, mamaliguta, alaturi de diferite garnituri. Eu am facut rapid o varza calita.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii