autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Calcannon

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
un cartof mare, un praz, o varza mica, 1/2 ceapa, unt cit o aluna, 1/2 lingura de smintina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati, curati si taiati in cubulete prazul , cartoful si ceapa. Tocati mare varza. Puneti totul intr-o cratita cu putin apa si fierbeti pina acestea se inmaoie. Scurgeti restul de paa si zdrobiti . Aduagati untul si smintina si amestecati. Puteti servi cu peste sau pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcannon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei cu salata de cuscus

Ardei cu salata de cuscus

Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional.(la 4 linguri cuscus cam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FRIPTURA DE PASTAI GALBENE

FRIPTURA DE PASTAI GALBENE

Se curata pastaile si se spala. Se pune uleiul, apoi pastaile, delicatul, supa si se acopera oala

2 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • un cartof mare
  • un praz
  • o varza mica
  • 1/2 ceapa
  • unt cit o aluna
  • 1/2 lingura de smintina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Spanac cu sos de rosii