autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Calcannon

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
un cartof mare, un praz, o varza mica, 1/2 ceapa, unt cit o aluna, 1/2 lingura de smintina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati, curati si taiati in cubulete prazul , cartoful si ceapa. Tocati mare varza. Puneti totul intr-o cratita cu putin apa si fierbeti pina acestea se inmaoie. Scurgeti restul de paa si zdrobiti . Aduagati untul si smintina si amestecati. Puteti servi cu peste sau pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcannon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Foarte buna pentru o masa festiva la aperitiv, are tot ce ii trebuie: aroma de ardei, spanac si braza...si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • un cartof mare
  • un praz
  • o varza mica
  • 1/2 ceapa
  • unt cit o aluna
  • 1/2 lingura de smintina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac