autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Caltabos

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg si un mat cret de caltabos Porc, 100 gr Orez, 150 gr Vin, 5 gr Piper, 5 gr Sare, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 1 buc Ceapa, 250 ml Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curtata bine de tot matul cret. Separat se face un pic de supa concentrata din Maggi Secretul Gustului Intensavor, care dupa ce s-a racit si se amesteca cu carnea, orezul si ceapa. Se umple matul de caltabos, se leaga la capete si se pune pe foc cu un pic de ulei, 1 cana de apa, dupa 1/2 ora se baga la cuptor, se mai lasa sa scada un pic si se adauga paharul de vin. Se mai lasa pina se rumeneste putin. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Caltabos

Caltabos

Organele si carnea se pun la fiert intr-o oala mare. Se fierb pina cind carnea de porc este bine

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Craciun
Caltabos cu varza acra si cartofi copti

Caltabos cu varza acra si cartofi copti

Caltabosul se lasa in pielita (maț) - trebuie sa fie facut in casa, pentru ca altfel se sfarma,

1 vot    1 comentariu
1h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bil Liliana , 07 ianuarie 2015

    Se presupune ca, gatind acasa se prepara mancare sanatoasa, fara e-uri. M-ai dat pe spate cand la o mancare traditionala , tu, ai adaugat aditivi. O fi buna reteta, insa ... posibil ca pentru asta sa ai doar un vot.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg si un mat cret de caltabos Porc
  • 100 gr Orez
  • 150 gr Vin
  • 5 gr Piper
  • 5 gr Sare
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 1 buc Ceapa
  • 250 ml Apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu prune