Caneloni cu pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat: 2 oua, 1/2 lingurita de sare, 1 praf de piper, 1/2l de apa minerala, faina cat cuprinde pentru ca sa iasa un aluat ca pentru clatite.
  • Umplutura:
  • 1. piept de pui taiat cubulete mici 1/2cm, sare, piper dupa gust, 1 ceapa medie, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina.
  • 2. ciuperci medii, mijlocii taiate cubulete mici, sare, piper dupa gust, 1 ceapa medie, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina.
  • garnitura:
  • 250 gr parmezan sau cascaval afumat, 200 gr smantana, frunze de patrunjel, 2 rosii taiate felii subtiri, ulei de masline.

Mod de preparare

Se prepara 8 - 10 clatite din aluat si se lasa la racit.

Pipetul de pui se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu toate ingedientele pana se rumenesc, la final se adauga smantana si faina si se mai aduaga daca cere, 1/2 pahar de lapte.

Ciupercile se pregatesc la fel ca si pieptul de pui.

Cand sunt gata umpluturile, se iau pe rand foile de clatie si se umplu jumatate de foaie cu pui, jumatate de foaie cu ciuperci, se ruleaza si se aseaza una cate una intr-un vas de iena pe un pat de felii de rosii acoperite cu parmezan ras. Pe deasupra se pune smantana si parmezanul, se presara piper si ulei de masile.

Se dau la cuptor la foc mic aproximativ 35 de minute.

Dupa gust se poate pune in umplutura sos picant.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise