autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Caneloni cu pui si ciuperci

Autor: Florina Bonciu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florina Bonciu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2007

Ingrediente
aluat: 2 oua, 1/2 lingurita de sare, 1 praf de piper, 1/2l de apa minerala, faina cat cuprinde pentru ca sa iasa un aluat ca pentru clatite., , Umplutura:, 1. piept de pui taiat cubulete mici 1/2cm, sare, piper dupa gust, 1 ceapa medie, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina., , 2. ciuperci medii, mijlocii taiate cubulete mici, sare, piper dupa gust, 1 ceapa medie, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina., , garnitura:, 250 gr parmezan sau cascaval afumat, 200 gr smantana, frunze de patrunjel, 2 rosii taiate felii subtiri, ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se prepara 8 - 10 clatite din aluat si se lasa la racit.

Pipetul de pui se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu toate ingedientele pana se rumenesc, la final se adauga smantana si faina si se mai aduaga daca cere, 1/2 pahar de lapte.

Ciupercile se pregatesc la fel ca si pieptul de pui.

Cand sunt gata umpluturile, se iau pe rand foile de clatie si se umplu jumatate de foaie cu pui, jumatate de foaie cu ciuperci, se ruleaza si se aseaza una cate una intr-un vas de iena pe un pat de felii de rosii acoperite cu parmezan ras. Pe deasupra se pune smantana si parmezanul, se presara piper si ulei de masile.
Se dau la cuptor la foc mic aproximativ 35 de minute.

Dupa gust se poate pune in umplutura sos picant.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Strudel cu visine sau cirese

Strudel cu visine sau cirese

Intr-un bol amestecam bine drojdia cu zaharul, apoi adaugam laptele, oul, esenta, sarea, 50g unt

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Triunghiuri cu branza

Triunghiuri cu branza

Se unge fiecare foaie cu ulei. Se taie in patrate. Intre timp se rade branza, se adauga sunca taiata

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • aluat: 2 oua
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 praf de piper
  • 1/2l de apa minerala
  • faina cat cuprinde pentru ca sa iasa un aluat ca pentru clatite.
  • Umplutura:
  • 1. piept de pui taiat cubulete mici 1/2cm
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita de faina.
  • 2. ciuperci medii
  • mijlocii taiate cubulete mici
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita de faina.
  • garnitura:
  • 250 gr parmezan sau cascaval afumat
  • 200 gr smantana
  • frunze de patrunjel
  • 2 rosii taiate felii subtiri
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
paine de sarbatoare impletita