Se prepara 8 - 10 clatite din aluat si se lasa la racit.
Pipetul de pui se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu toate ingedientele pana se rumenesc, la final se adauga smantana si faina si se mai aduaga daca cere, 1/2 pahar de lapte.
Ciupercile se pregatesc la fel ca si pieptul de pui.
Cand sunt gata umpluturile, se iau pe rand foile de clatie si se umplu jumatate de foaie cu pui, jumatate de foaie cu ciuperci, se ruleaza si se aseaza una cate una intr-un vas de iena pe un pat de felii de rosii acoperite cu parmezan ras. Pe deasupra se pune smantana si parmezanul, se presara piper si ulei de masile.
Se dau la cuptor la foc mic aproximativ 35 de minute.
Dupa gust se poate pune in umplutura sos picant.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii