autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Caneloni cu pui si ciuperci

Autor: Florina Bonciu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florina Bonciu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2007

Ingrediente
aluat: 2 oua, 1/2 lingurita de sare, 1 praf de piper, 1/2l de apa minerala, faina cat cuprinde pentru ca sa iasa un aluat ca pentru clatite., , Umplutura:, 1. piept de pui taiat cubulete mici 1/2cm, sare, piper dupa gust, 1 ceapa medie, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina., , 2. ciuperci medii, mijlocii taiate cubulete mici, sare, piper dupa gust, 1 ceapa medie, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina., , garnitura:, 250 gr parmezan sau cascaval afumat, 200 gr smantana, frunze de patrunjel, 2 rosii taiate felii subtiri, ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se prepara 8 - 10 clatite din aluat si se lasa la racit.

Pipetul de pui se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu toate ingedientele pana se rumenesc, la final se adauga smantana si faina si se mai aduaga daca cere, 1/2 pahar de lapte.

Ciupercile se pregatesc la fel ca si pieptul de pui.

Cand sunt gata umpluturile, se iau pe rand foile de clatie si se umplu jumatate de foaie cu pui, jumatate de foaie cu ciuperci, se ruleaza si se aseaza una cate una intr-un vas de iena pe un pat de felii de rosii acoperite cu parmezan ras. Pe deasupra se pune smantana si parmezanul, se presara piper si ulei de masile.
Se dau la cuptor la foc mic aproximativ 35 de minute.

Dupa gust se poate pune in umplutura sos picant.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Se amesteca branza data pe razatoare cu ouale, se adauga zaharul vanilat, grisul si stafidele. Cu

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
CLATITE FOI

CLATITE FOI

Se bat ouale cu sarea intr-un castron, adaugandu-se treptat, faina, amestecandu-se continuu sa nu

11 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • aluat: 2 oua
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 praf de piper
  • 1/2l de apa minerala
  • faina cat cuprinde pentru ca sa iasa un aluat ca pentru clatite.
  • Umplutura:
  • 1. piept de pui taiat cubulete mici 1/2cm
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita de faina.
  • 2. ciuperci medii
  • mijlocii taiate cubulete mici
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita de faina.
  • garnitura:
  • 250 gr parmezan sau cascaval afumat
  • 200 gr smantana
  • frunze de patrunjel
  • 2 rosii taiate felii subtiri
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle de secara