Se prepara 8 - 10 clatite din aluat si se lasa la racit.
Pipetul de pui se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu toate ingedientele pana se rumenesc, la final se adauga smantana si faina si se mai aduaga daca cere, 1/2 pahar de lapte.
Ciupercile se pregatesc la fel ca si pieptul de pui.
Cand sunt gata umpluturile, se iau pe rand foile de clatie si se umplu jumatate de foaie cu pui, jumatate de foaie cu ciuperci, se ruleaza si se aseaza una cate una intr-un vas de iena pe un pat de felii de rosii acoperite cu parmezan ras. Pe deasupra se pune smantana si parmezanul, se presara piper si ulei de masile.
Se dau la cuptor la foc mic aproximativ 35 de minute.
Dupa gust se poate pune in umplutura sos picant.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii