autor:

LALY

» » Mancaruri cu carne

Cannelloni cu carne tocata

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Ingrediente
Sos bechamel:, 4 linguri unt, 4 linguri faina, 1 litru lapte, 2 linguri parmezan sau cascaval ras, sare,, Umplutura de carne:, 500 gr rosii, 1 cutie cannelloni, 700 gr carne tocata, 3 cepe, 200 ml suc de rosii, 2 linguri ulei, 1 cana supa de legume, sare,piper, 200 gr cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparare sos Bechamel: punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine.



Umplutura de carne: tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Eu le-am mixat la blender, cine doreste le poate da pe razatoare. Adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit.



Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet, eu le-am fiert cu 1 minut mai putin pentru a le putea umple fara sa se rupa. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE

SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE

Pregatim frunzele de vita de vie asa: intrun cratit punem apa la clocotit si oparim frunzele(se introduc

3 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba de vita cu mazare

Limba de vita cu mazare

Fierbem limba intreaga in apa cu sare dupa gust cca. 2 ore la foc mediu. Soatem limba din oala si

15 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2013

    Miori poti incerca si varianta cu carne,sunt deliciosi.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2013

    Imi plac caneloni dar prefer cei cu branza.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

    hmm,ce bunatate...

    • Fara foto

      Cosmina Mosoran , 25 noiembrie 2013

      sunt foarte gustosi

    • Fara foto

      COMY.M. (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2013

      sunt foarte gustosi.

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2013

      Asa este Mira,este ceva de munca,dar sa stii ca merita efortul.

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2013

      e ceva de lucru, dar merita!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Sos bechamel:
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 1 litru lapte
  • 2 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare,
  • Umplutura de carne:
  • 500 gr rosii
  • 1 cutie cannelloni
  • 700 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana supa de legume
  • sare,piper
  • 200 gr cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

2 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

5 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Miori poti incerca si varianta cu carne,sunt deliciosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Snitele de vita Stroganoff