autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cannelloni cu pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 Cannelloni,, 400 g piept de pui, , 200 g ficatei de pasare, , 2 cepe mici, , 100 g unt pentru prajit,, putina frisca nebatuta (smantana), , 1/8 l vin dulce rosu, , sare,, piper, , 1/2 legatura cimbru, , patrunjel verde pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierb Cannelloni al dente (conform indicatiilor de pe ambalaj), se scot din apa, se tin sub jet de apa rece si se intind pe un servet de bucatarie).
Pentru umplutura: se taie carnea de pui cubulete, la fel si ficatul curatat de pielite, iar ceapa se toaca marunt. Se spala cimbrul si se rup frunzulitele. Se incinge untul si se prajeste carnea, cateva minute, la foc iute. Se adauga ceapa, se lasa sa se inmoaie, dupa care se adauga ficateii, se prajesc si ei putin si se incorporeaza frisca nebatuta (smantana). Se sting cu vinul rosu, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa pe foc sa scada.
Se introduc Cannelloni in apa fierbinte ca sa se incalzeasca. Se scurge sosul din umplutura si se toarna pe farfurii incinse. Se umplu Cannelloni cu carnea si ficateii preparate anterior, se aseaza pe farfuriile cu sos si se servesc cu umplutura ramasa (alaturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cannelloni cu carne de pui

Cannelloni cu carne de pui

Incepem cu prepararea sosuri-lor : pentru sosul de rosii, incingem uleiul, adaugam usturoiul tocat

18 voturi    7 comentarii
2h
Paste si pizza
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

17 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 Cannelloni,
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pasare
  • 2 cepe mici
  • 100 g unt pentru prajit,
  • putina frisca nebatuta (smantana)
  • 1/8 l vin dulce rosu
  • sare,
  • piper
  • 1/2 legatura cimbru
  • patrunjel verde pentru garnisit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne