autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cannelloni cu pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 Cannelloni,, 400 g piept de pui, , 200 g ficatei de pasare, , 2 cepe mici, , 100 g unt pentru prajit,, putina frisca nebatuta (smantana), , 1/8 l vin dulce rosu, , sare,, piper, , 1/2 legatura cimbru, , patrunjel verde pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierb Cannelloni al dente (conform indicatiilor de pe ambalaj), se scot din apa, se tin sub jet de apa rece si se intind pe un servet de bucatarie).
Pentru umplutura: se taie carnea de pui cubulete, la fel si ficatul curatat de pielite, iar ceapa se toaca marunt. Se spala cimbrul si se rup frunzulitele. Se incinge untul si se prajeste carnea, cateva minute, la foc iute. Se adauga ceapa, se lasa sa se inmoaie, dupa care se adauga ficateii, se prajesc si ei putin si se incorporeaza frisca nebatuta (smantana). Se sting cu vinul rosu, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa pe foc sa scada.
Se introduc Cannelloni in apa fierbinte ca sa se incalzeasca. Se scurge sosul din umplutura si se toarna pe farfurii incinse. Se umplu Cannelloni cu carnea si ficateii preparate anterior, se aseaza pe farfuriile cu sos si se servesc cu umplutura ramasa (alaturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cannelloni cu carne de pui

Cannelloni cu carne de pui

Incepem cu prepararea sosuri-lor : pentru sosul de rosii, incingem uleiul, adaugam usturoiul tocat

18 voturi    7 comentarii
2h
Paste si pizza
Pilaf cu carne de pui

Pilaf cu carne de pui

Ciocanelele se prajesc cate 5 min pe fiecare parte si se pun intr-o farfurie.Intre timp spalam orezul,

7 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 Cannelloni,
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pasare
  • 2 cepe mici
  • 100 g unt pentru prajit,
  • putina frisca nebatuta (smantana)
  • 1/8 l vin dulce rosu
  • sare,
  • piper
  • 1/2 legatura cimbru
  • patrunjel verde pentru garnisit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc