autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cannelloni cu pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 Cannelloni,, 400 g piept de pui, , 200 g ficatei de pasare, , 2 cepe mici, , 100 g unt pentru prajit,, putina frisca nebatuta (smantana), , 1/8 l vin dulce rosu, , sare,, piper, , 1/2 legatura cimbru, , patrunjel verde pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierb Cannelloni al dente (conform indicatiilor de pe ambalaj), se scot din apa, se tin sub jet de apa rece si se intind pe un servet de bucatarie).
Pentru umplutura: se taie carnea de pui cubulete, la fel si ficatul curatat de pielite, iar ceapa se toaca marunt. Se spala cimbrul si se rup frunzulitele. Se incinge untul si se prajeste carnea, cateva minute, la foc iute. Se adauga ceapa, se lasa sa se inmoaie, dupa care se adauga ficateii, se prajesc si ei putin si se incorporeaza frisca nebatuta (smantana). Se sting cu vinul rosu, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa pe foc sa scada.
Se introduc Cannelloni in apa fierbinte ca sa se incalzeasca. Se scurge sosul din umplutura si se toarna pe farfurii incinse. Se umplu Cannelloni cu carnea si ficateii preparate anterior, se aseaza pe farfuriile cu sos si se servesc cu umplutura ramasa (alaturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cannelloni cu carne de pui

Cannelloni cu carne de pui

Incepem cu prepararea sosuri-lor : pentru sosul de rosii, incingem uleiul, adaugam usturoiul tocat

18 voturi    7 comentarii
2h
Paste si pizza
Papricas din carne de manzat

Papricas din carne de manzat

Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea de manzat taiata cubulete

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 Cannelloni,
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pasare
  • 2 cepe mici
  • 100 g unt pentru prajit,
  • putina frisca nebatuta (smantana)
  • 1/8 l vin dulce rosu
  • sare,
  • piper
  • 1/2 legatura cimbru
  • patrunjel verde pentru garnisit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei