autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cannelloni cu umplutura de dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
600 g dovlecei, , 1 ceapa, , 1 catel de usturoi, , 2 linguri untdelemn de masline, , sare, , piper, , 250 g branza de burduf, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , 80 g cascaval ras, , 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte), , 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari, ca niste rulori, se gasesc in comert)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. 2. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. 3. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. 4. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu umplutura de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE CU MAZARE

MANCARE CU MAZARE

Se caleste ceapa taiata rondele pana capata o culoare aurie, adaugam bulionul, apa, dam intr-un clocot

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci,

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri untdelemn de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza de burduf
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 80 g cascaval ras
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte)
  • 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari
  • ca niste rulori
  • se gasesc in comert)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta de spanac cu migdale