Cannelloni cu umplutura de dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g dovlecei,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 2 linguri untdelemn de masline,
  • sare,
  • piper,
  • 250 g branza de burduf,
  • 2 linguri patrunjel verde tocat,
  • 80 g cascaval ras,
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte),
  • 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari, ca niste rulori, se gasesc in comert)

Mod de preparare

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. 2. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. 3. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. 4. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc