autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cannelloni cu umplutura de dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
600 g dovlecei, , 1 ceapa, , 1 catel de usturoi, , 2 linguri untdelemn de masline, , sare, , piper, , 250 g branza de burduf, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , 80 g cascaval ras, , 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte), , 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari, ca niste rulori, se gasesc in comert)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. 2. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. 3. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. 4. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu umplutura de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai in sos cu usturoi

Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc

20 voturi    8 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri untdelemn de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza de burduf
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 80 g cascaval ras
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte)
  • 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari
  • ca niste rulori
  • se gasesc in comert)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Vinete si rosii pane