autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cannelloni cu umplutura de dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
600 g dovlecei, , 1 ceapa, , 1 catel de usturoi, , 2 linguri untdelemn de masline, , sare, , piper, , 250 g branza de burduf, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , 80 g cascaval ras, , 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte), , 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari, ca niste rulori, se gasesc in comert)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. 2. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. 3. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. 4. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu umplutura de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de telina si cartofi

Piure de telina si cartofi

Telina si cartofii se curata si se taie cubulete mici. Se fierb in lapte cu putina sare. Se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute (la cuptor)

Vinete umplute (la cuptor)

Vinetele se spala, se curata gen zebra, se taie in jumatati, pe lungime. Indepartam miezul vinetelor,

18 voturi    6 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri untdelemn de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza de burduf
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 80 g cascaval ras
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte)
  • 16 rulouri de cannelloni(paste fainoase mari
  • ca niste rulori
  • se gasesc in comert)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti) Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante. Ele se servesc, fie reci fie calde. Este o reteta apreciata de

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume si fructe picante