Ingrediente
125 g faina, 30 g untura, 15 g zahar pudra, 1 lingura cacao, 1/2 lingurita cafea solubila, 1/2 scortisoara, un praf de sare, 1 ou, 15 g otet, 15 g vin, Crema, 400 g ricotta, 150 g zahar pudra, 1 albus
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
4 voturi
Mod de preparare
Framantam un aluat omogen si elastic, invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
Crema-amestecam branza cu zaharul si dam la rece 1 ora.
Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar si cu facaletul intindem putin fiecare cerc pentru a-l face un pic oval.
Imbracam formele unse,ungem un capat cu albusul batut si lipim de forme.
Le prajim in baie de ulei pana se rumesc frumos, le scoatem pe un servetel, dupa ce se racesc, le umplem cu crema si le pudram cu zahar.