Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea.
Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea, zaharul si amestecam, facem o gaura in mijloc, adaugam untura, oul, vinul, otetul.
Framantam un aluat omogen si elastic, invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
Crema-amestecam branza cu zaharul si dam la rece 1 ora.
Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar si cu facaletul intindem putin fiecare cerc pentru a-l face un pic oval.
Imbracam formele unse,ungem un capat cu albusul batut si lipim de forme.
Le prajim in baie de ulei pana se rumesc frumos, le scoatem pe un servetel, dupa ce se racesc, le umplem cu crema si le pudram cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii