Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea.
Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea, zaharul si amestecam, facem o gaura in mijloc, adaugam untura, oul, vinul, otetul.
Framantam un aluat omogen si elastic, invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
Crema-amestecam branza cu zaharul si dam la rece 1 ora.
Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar si cu facaletul intindem putin fiecare cerc pentru a-l face un pic oval.
Imbracam formele unse,ungem un capat cu albusul batut si lipim de forme.
Le prajim in baie de ulei pana se rumesc frumos, le scoatem pe un servetel, dupa ce se racesc, le umplem cu crema si le pudram cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii