autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cantuccini cu ciocolata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):, Pentru aluat - 300 g faina, , 2 lingurite cacao, , 1 lingurita praf de copt, , 170 g zahar, , 1 plic zahar vanilat, , 2 oua intregi, , 1 galbenus, , 1 varf de cutit de sare., In plus - 150 g migdale intregi (necojite), , 1 galbenus de ou, , 2 linguri lapte cald.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele pentru aluat, in care se incorporeaza migdalele. Se imparte in trei portii mari, din care se formeaza suluri cu diametrul de circa 2,5 cm. - Se bat galbenusurile cu laptele, se ung sulurile si se asaza intr-o tava unsa si infainata. Se coc aproximativ 20 de minute in cuptorul incins la 180°C. - Se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca si se taie oblic felii groase de 1/2-1 cm. Se asaza inapoi in tava cu fata taiata in jos si se mai coc 5-7 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
COZONAC CU CREMA DE CACAO, NUCI, STAFIDE SI MAC

COZONAC CU CREMA DE CACAO, NUCI, STAFIDE SI MAC

1.Se face maiaua din drojdie, 2 linguri de lapte, o lingurita de zahar si o lingura de faina.Dupa

64 voturi    12 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort diplomat

Tort diplomat

1.albusurile se bat spuma 2.galbenusurile cu zaharul si laptele se pun la foc mic si se amesteca

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):
  • Pentru aluat - 300 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua intregi
  • 1 galbenus
  • 1 varf de cutit de sare.
  • In plus - 150 g migdale intregi (necojite)
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte cald.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu ciocolata alba