autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cantuccini cu ciocolata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):, Pentru aluat - 300 g faina, , 2 lingurite cacao, , 1 lingurita praf de copt, , 170 g zahar, , 1 plic zahar vanilat, , 2 oua intregi, , 1 galbenus, , 1 varf de cutit de sare., In plus - 150 g migdale intregi (necojite), , 1 galbenus de ou, , 2 linguri lapte cald.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele pentru aluat, in care se incorporeaza migdalele. Se imparte in trei portii mari, din care se formeaza suluri cu diametrul de circa 2,5 cm. - Se bat galbenusurile cu laptele, se ung sulurile si se asaza intr-o tava unsa si infainata. Se coc aproximativ 20 de minute in cuptorul incins la 180°C. - Se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca si se taie oblic felii groase de 1/2-1 cm. Se asaza inapoi in tava cu fata taiata in jos si se mai coc 5-7 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tortul Martisor

Tortul Martisor

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul cateva minute, dupa care adaugam ouale si esenta

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu ciocolata pentru un mic dejun delicios

Clatite cu ciocolata pentru un mic dejun delicios

Topim untul. Intr-un bol, amestecam ingredientele uscate (faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):
  • Pentru aluat - 300 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua intregi
  • 1 galbenus
  • 1 varf de cutit de sare.
  • In plus - 150 g migdale intregi (necojite)
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte cald.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu crema de capsuni