autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cantuccini cu ciocolata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):, Pentru aluat - 300 g faina, , 2 lingurite cacao, , 1 lingurita praf de copt, , 170 g zahar, , 1 plic zahar vanilat, , 2 oua intregi, , 1 galbenus, , 1 varf de cutit de sare., In plus - 150 g migdale intregi (necojite), , 1 galbenus de ou, , 2 linguri lapte cald.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele pentru aluat, in care se incorporeaza migdalele. Se imparte in trei portii mari, din care se formeaza suluri cu diametrul de circa 2,5 cm. - Se bat galbenusurile cu laptele, se ung sulurile si se asaza intr-o tava unsa si infainata. Se coc aproximativ 20 de minute in cuptorul incins la 180°C. - Se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca si se taie oblic felii groase de 1/2-1 cm. Se asaza inapoi in tava cu fata taiata in jos si se mai coc 5-7 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de arahide

Fursecuri cu unt de arahide

Se amesteca bine toate cele trei ingrediente. Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Briose bio

Briose bio

Curmalele, stafidele si merisoarele spalate, se pun de cu seara, fiecare in cate un bol, acoperite

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):
  • Pentru aluat - 300 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua intregi
  • 1 galbenus
  • 1 varf de cutit de sare.
  • In plus - 150 g migdale intregi (necojite)
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte cald.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu fulgi de orez brun