autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cantuccini cu ciocolata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):, Pentru aluat - 300 g faina, , 2 lingurite cacao, , 1 lingurita praf de copt, , 170 g zahar, , 1 plic zahar vanilat, , 2 oua intregi, , 1 galbenus, , 1 varf de cutit de sare., In plus - 150 g migdale intregi (necojite), , 1 galbenus de ou, , 2 linguri lapte cald.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele pentru aluat, in care se incorporeaza migdalele. Se imparte in trei portii mari, din care se formeaza suluri cu diametrul de circa 2,5 cm. - Se bat galbenusurile cu laptele, se ung sulurile si se asaza intr-o tava unsa si infainata. Se coc aproximativ 20 de minute in cuptorul incins la 180°C. - Se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca si se taie oblic felii groase de 1/2-1 cm. Se asaza inapoi in tava cu fata taiata in jos si se mai coc 5-7 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
pandispan pufos

pandispan pufos

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu alune

Fursecuri cu alune

Omogenizez untul cu zaharul,adaug coniacul,faina,alunele macinate, zaharul vanilat si coaja de lamaie.Las

14 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 65 de bucati):
  • Pentru aluat - 300 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua intregi
  • 1 galbenus
  • 1 varf de cutit de sare.
  • In plus - 150 g migdale intregi (necojite)
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte cald.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Mere desert