autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cap de porc fiert

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cap de porc, boia, de ardei dulce, piper, ceapa, morcovi, telina radacina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Capul de porc se fierbe in apa cu sare si se aduna spuma. Se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand capul de porc e fiert, se scoate si se raceste; oasele se scot, iar carnea se presara cu boia si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cap de porc fiert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de naut cu legume si perisoare

Mancare de naut cu legume si perisoare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE