autor:

FABIO

» » Aperitive

Caprese

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
1 mozzarella de 250gr ,2 rosii, sare ,piper si oregano dupa gust,10 frunze de busuioc proaspat, 3 linguri de ulei extravirgin.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile in felii subtiri, se taie si mozzarella in felii de aproximativ 0,5cm grosime, si se intercaleaza pana la complectarea farfurii, se sareaza ,se pipereaza se adauga oreganul, uleiului si frunze de busuioc. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Salata Caprese - un pic altfel

Salata Caprese - un pic altfel

Salata Caprese este cu siguranta cea mai cunoscuta salata italieneasca si cea mai usor de preparat

8 voturi    0 comentarii
5 min
Salate reci
Caprese

Caprese

Sos Pesto: se zdrobesc usturoiul, semintele de pin (prajite) busuiocul, 25g de parmezan si 50ml

1 vot    4 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Delicioasa aceasta salata!

  • clara marinescu (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    simpla si f f buna

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Apetisant!!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Frumos prezentat si in acelasi timp si tare bun.Nici eu nu stiam ca se numeste Caprese.............

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Delicioasa.....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Am mâncat vara asta deseori mozzarella cu roşii, nu le-am pus aşa frumos pe farfurie, dar nu ştiam că-i zice caprese.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Combinatia este super,felicitari pentru prezentare.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Ador caprese, pe perioda verii nimic nu este mai bun si mai lejer!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 mozzarella de 250gr ,2 rosii
  • sare ,piper si oregano dupa gust,10 frunze de busuioc proaspat
  • 3 linguri de ulei extravirgin.

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

10 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Delicioasa aceasta salata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi cu branza si smantana