autor:

FABIO

» » Aperitive

Caprese

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
1 mozzarella de 250gr ,2 rosii, sare ,piper si oregano dupa gust,10 frunze de busuioc proaspat, 3 linguri de ulei extravirgin.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile in felii subtiri, se taie si mozzarella in felii de aproximativ 0,5cm grosime, si se intercaleaza pana la complectarea farfurii, se sareaza ,se pipereaza se adauga oreganul, uleiului si frunze de busuioc. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Caprese

Caprese

Sos Pesto: se zdrobesc usturoiul, semintele de pin (prajite) busuiocul, 25g de parmezan si 50ml

1 vot    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pui Caprese

Pui Caprese

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare,

19 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Delicioasa aceasta salata!

  • Fara foto

    clara marinescu (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    simpla si f f buna

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Apetisant!!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Frumos prezentat si in acelasi timp si tare bun.Nici eu nu stiam ca se numeste Caprese.............

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Delicioasa.....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Am mâncat vara asta deseori mozzarella cu roşii, nu le-am pus aşa frumos pe farfurie, dar nu ştiam că-i zice caprese.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Combinatia este super,felicitari pentru prezentare.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Ador caprese, pe perioda verii nimic nu este mai bun si mai lejer!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 mozzarella de 250gr ,2 rosii
  • sare ,piper si oregano dupa gust,10 frunze de busuioc proaspat
  • 3 linguri de ulei extravirgin.

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Delicioasa aceasta salata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”