Dupa ce a fost marinata , carnea de caprioara se taie bucati si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, zarzavatul de supa dat pe razatoare si faina, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul peste carne si se lasa sa fiarba in continuare. Ciupercile se taie felii, se calesc in ulei si se adauga la carne, cu care se mai fierb 60 min. La sfarsit se adauga vinul, se potriveste gustul cu sare si se mai da un clocot.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii