autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

CAPRIOARA CU CIUPERCI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2007

Ingrediente
carne de caprioara 1 kg, zarzavat de supa 200 g, ceapa 150 g, faina 50 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ciuperci 750 g, vin 100 ml, piper 1 g, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Dupa ce a fost marinata , carnea de caprioara se taie bucati si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, zarzavatul de supa dat pe razatoare si faina, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul peste carne si se lasa sa fiarba in continuare. Ciupercile se taie felii, se calesc in ulei si se adauga la carne, cu care se mai fierb 60 min. La sfarsit se adauga vinul, se potriveste gustul cu sare si se mai da un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAPRIOARA CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul

6 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Vă propun astazi ceva deosebit de delicios! Nu se face greu si nici nu durează mult! Iar dacă,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu sos rosu