autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Caprioara cu masline si sos de rosii

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
2-3 kg de carne de caprioara, 300g masline negre, 500 g suc de rosii, 100g de delicat, 4-5 foi de dafin, 1 lingurita de piper, un catel de usturoi, un morcov, 2 cepe albe, 1 pahar de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa.

Se mai spala odata cu apa rece.Se aseaza intr-o tava mai inalta impreuna cu morcovul taiat rondele,cu ceapa,cu foile de dafin,cu delicatul si piperul.

Se pun 2 cani de apa se mai pune o jumatate de cana de ulei si se pune la uptor pt 2 h.Dupa care se adauga sucul de rosii amestecat cu vinul si maslinele.

Se mai lasa pana se scoate sosul aproape de tot.Se adauga usturoiul taiat felii.Se mai baga pt 15 min la cuptor dupa care se scoate din cuptor si boala caprioara cu masline si sos de rosii este gata!

Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprioara cu masline si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Praz cu masline

Praz cu masline

Se spala bine prazul eliminand frunzele superiore.Il taiem pe jumatate si spalam bine restul de frunze

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Chinese

Pui Chinese

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite

23 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 kg de carne de caprioara
  • 300g masline negre
  • 500 g suc de rosii
  • 100g de delicat
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 lingurita de piper
  • un catel de usturoi
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • 1 pahar de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Felii de porc rumenite in sos dulce