autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Caprioara cu masline si sos de rosii

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
2-3 kg de carne de caprioara, 300g masline negre, 500 g suc de rosii, 100g de delicat, 4-5 foi de dafin, 1 lingurita de piper, un catel de usturoi, un morcov, 2 cepe albe, 1 pahar de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa.

Se mai spala odata cu apa rece.Se aseaza intr-o tava mai inalta impreuna cu morcovul taiat rondele,cu ceapa,cu foile de dafin,cu delicatul si piperul.

Se pun 2 cani de apa se mai pune o jumatate de cana de ulei si se pune la uptor pt 2 h.Dupa care se adauga sucul de rosii amestecat cu vinul si maslinele.

Se mai lasa pana se scoate sosul aproape de tot.Se adauga usturoiul taiat felii.Se mai baga pt 15 min la cuptor dupa care se scoate din cuptor si boala caprioara cu masline si sos de rosii este gata!

Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprioara cu masline si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de brozbe

Mancare de brozbe

Se curata brozbele de coaja si se rad pe razatoarea de mere. Se calesc impreuna cu putina ceapa. Peste

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

11 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 kg de carne de caprioara
  • 300g masline negre
  • 500 g suc de rosii
  • 100g de delicat
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 lingurita de piper
  • un catel de usturoi
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • 1 pahar de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Bukhari(specific arab)