autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Caprioara cu masline si sos de rosii

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
2-3 kg de carne de caprioara, 300g masline negre, 500 g suc de rosii, 100g de delicat, 4-5 foi de dafin, 1 lingurita de piper, un catel de usturoi, un morcov, 2 cepe albe, 1 pahar de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa.

Se mai spala odata cu apa rece.Se aseaza intr-o tava mai inalta impreuna cu morcovul taiat rondele,cu ceapa,cu foile de dafin,cu delicatul si piperul.

Se pun 2 cani de apa se mai pune o jumatate de cana de ulei si se pune la uptor pt 2 h.Dupa care se adauga sucul de rosii amestecat cu vinul si maslinele.

Se mai lasa pana se scoate sosul aproape de tot.Se adauga usturoiul taiat felii.Se mai baga pt 15 min la cuptor dupa care se scoate din cuptor si boala caprioara cu masline si sos de rosii este gata!

Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprioara cu masline si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Soté de pui in sos de bere

Soté de pui in sos de bere

Initial am vrut sa prepar aceasta mancare cu piept de curcan, dar cum socoteala din gand nu se potriveste

2 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Tocanita poloneza

Tocanita poloneza

Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa

13 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 kg de carne de caprioara
  • 300g masline negre
  • 500 g suc de rosii
  • 100g de delicat
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 lingurita de piper
  • un catel de usturoi
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • 1 pahar de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne