autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Caprioara cu masline si sos de rosii

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
2-3 kg de carne de caprioara, 300g masline negre, 500 g suc de rosii, 100g de delicat, 4-5 foi de dafin, 1 lingurita de piper, un catel de usturoi, un morcov, 2 cepe albe, 1 pahar de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa.

Se mai spala odata cu apa rece.Se aseaza intr-o tava mai inalta impreuna cu morcovul taiat rondele,cu ceapa,cu foile de dafin,cu delicatul si piperul.

Se pun 2 cani de apa se mai pune o jumatate de cana de ulei si se pune la uptor pt 2 h.Dupa care se adauga sucul de rosii amestecat cu vinul si maslinele.

Se mai lasa pana se scoate sosul aproape de tot.Se adauga usturoiul taiat felii.Se mai baga pt 15 min la cuptor dupa care se scoate din cuptor si boala caprioara cu masline si sos de rosii este gata!

Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprioara cu masline si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de carne cu arpagic

Mancare de carne cu arpagic

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 kg de carne de caprioara
  • 300g masline negre
  • 500 g suc de rosii
  • 100g de delicat
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 lingurita de piper
  • un catel de usturoi
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • 1 pahar de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic