Spalam capsunele si indepartam frunzulita.Trecem capsunele mai intii prin faina, ou batut, prin pesmet dupa care din nou in ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incis in friteuza,la temperatura maxima 2-3 min. pina primesc o culoare auriu-inchisa.Se scot, se lasa sa se zvinte putin si se trec capsunele pane prin zahar cu scortisoara.
Budinca se prepara dupa indicatiile de pe pachet doar ca se adauga laptele in proportie dubla pentru ca budinca sa ramina putin lichida.
Turnam 3-4 linguri de budinca lichida calda pe mijlocul unei farfurii intinse.Asezam in cerc capsunele pane iar la mijloc o rozeta de frisca cu o capsuna deasupra.Presaram cu zahar pudra,eventual putem pune pe marginea farfuriei putin sos de ciocolata (ce se gaseste in comert)pentru efect.Se servesc calde.Sint f. usor de facut, rapide si de mare efect.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii