autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Capsune pane in friteuza

Autor: lyalyanna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lyalyanna (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
pentru o portie, 5 capsune mari, 1 ou mare, 2-3 linguri faina, 3-4 linguri pesmet, 3 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara, 1 pachetel de budinca de vanilie, pentru ornat:putina frisca batuta(o lingura),o capsuna ,zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam capsunele si indepartam frunzulita.Trecem capsunele mai intii prin faina, ou batut, prin pesmet dupa care din nou in ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incis in friteuza,la temperatura maxima 2-3 min. pina primesc o culoare auriu-inchisa.Se scot, se lasa sa se zvinte putin si se trec capsunele pane prin zahar cu scortisoara.
Budinca se prepara dupa indicatiile de pe pachet doar ca se adauga laptele in proportie dubla pentru ca budinca sa ramina putin lichida.
Turnam 3-4 linguri de budinca lichida calda pe mijlocul unei farfurii intinse.Asezam in cerc capsunele pane iar la mijloc o rozeta de frisca cu o capsuna deasupra.Presaram cu zahar pudra,eventual putem pune pe marginea farfuriei putin sos de ciocolata (ce se gaseste in comert)pentru efect.Se servesc calde.Sint f. usor de facut, rapide si de mare efect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsune pane in friteuza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Trăistuțe din clătite cu fructe, cremă și sirop de lămâie

Trăistuțe din clătite cu fructe, cremă și sirop de lămâie

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

31 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Muffins cu menta si ciocolata

Muffins cu menta si ciocolata

Se amesteca intr-un vas toate ingredientele lichide si in alt vas se amesteca ingredientele solide. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru o portie
  • 5 capsune mari
  • 1 ou mare
  • 2-3 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 pachetel de budinca de vanilie
  • pentru ornat:putina frisca batuta(o lingura),o capsuna ,zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Reţetă de preparare a papanaşilor