Spalam capsunele si indepartam frunzulita.Trecem capsunele mai intii prin faina, ou batut, prin pesmet dupa care din nou in ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incis in friteuza,la temperatura maxima 2-3 min. pina primesc o culoare auriu-inchisa.Se scot, se lasa sa se zvinte putin si se trec capsunele pane prin zahar cu scortisoara.
Budinca se prepara dupa indicatiile de pe pachet doar ca se adauga laptele in proportie dubla pentru ca budinca sa ramina putin lichida.
Turnam 3-4 linguri de budinca lichida calda pe mijlocul unei farfurii intinse.Asezam in cerc capsunele pane iar la mijloc o rozeta de frisca cu o capsuna deasupra.Presaram cu zahar pudra,eventual putem pune pe marginea farfuriei putin sos de ciocolata (ce se gaseste in comert)pentru efect.Se servesc calde.Sint f. usor de facut, rapide si de mare efect.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii