autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Capsune pane in friteuza

Autor: lyalyanna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lyalyanna (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
pentru o portie, 5 capsune mari, 1 ou mare, 2-3 linguri faina, 3-4 linguri pesmet, 3 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara, 1 pachetel de budinca de vanilie, pentru ornat:putina frisca batuta(o lingura),o capsuna ,zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam capsunele si indepartam frunzulita.Trecem capsunele mai intii prin faina, ou batut, prin pesmet dupa care din nou in ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incis in friteuza,la temperatura maxima 2-3 min. pina primesc o culoare auriu-inchisa.Se scot, se lasa sa se zvinte putin si se trec capsunele pane prin zahar cu scortisoara.
Budinca se prepara dupa indicatiile de pe pachet doar ca se adauga laptele in proportie dubla pentru ca budinca sa ramina putin lichida.
Turnam 3-4 linguri de budinca lichida calda pe mijlocul unei farfurii intinse.Asezam in cerc capsunele pane iar la mijloc o rozeta de frisca cu o capsuna deasupra.Presaram cu zahar pudra,eventual putem pune pe marginea farfuriei putin sos de ciocolata (ce se gaseste in comert)pentru efect.Se servesc calde.Sint f. usor de facut, rapide si de mare efect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsune pane in friteuza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose pufoase cu nuca,ciocolata si frisca si chec pufos

Briose pufoase cu nuca,ciocolata si frisca si chec pufos

Mod de preparare: Intr-un castron batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat,apoi treptat adaugam

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu portocale

Fursecuri cu portocale

Am frecat untul spuma cu zaharul.Peste unt am adaugat oul, faina si aromele. Am pus compozitia intr-un

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru o portie
  • 5 capsune mari
  • 1 ou mare
  • 2-3 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 pachetel de budinca de vanilie
  • pentru ornat:putina frisca batuta(o lingura),o capsuna ,zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din albusuri cu zmeura si goji