autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Capsune pane in friteuza

Autor: lyalyanna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lyalyanna (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
pentru o portie, 5 capsune mari, 1 ou mare, 2-3 linguri faina, 3-4 linguri pesmet, 3 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara, 1 pachetel de budinca de vanilie, pentru ornat:putina frisca batuta(o lingura),o capsuna ,zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam capsunele si indepartam frunzulita.Trecem capsunele mai intii prin faina, ou batut, prin pesmet dupa care din nou in ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incis in friteuza,la temperatura maxima 2-3 min. pina primesc o culoare auriu-inchisa.Se scot, se lasa sa se zvinte putin si se trec capsunele pane prin zahar cu scortisoara.
Budinca se prepara dupa indicatiile de pe pachet doar ca se adauga laptele in proportie dubla pentru ca budinca sa ramina putin lichida.
Turnam 3-4 linguri de budinca lichida calda pe mijlocul unei farfurii intinse.Asezam in cerc capsunele pane iar la mijloc o rozeta de frisca cu o capsuna deasupra.Presaram cu zahar pudra,eventual putem pune pe marginea farfuriei putin sos de ciocolata (ce se gaseste in comert)pentru efect.Se servesc calde.Sint f. usor de facut, rapide si de mare efect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsune pane in friteuza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca aromata

Pasca aromata

Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei.Se bate cu mixerul untul dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Se freaca zaharul cu untul, se adauga oul, faina,praful de copt,scortisoara si nuca.Se lasa aluatul

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru o portie
  • 5 capsune mari
  • 1 ou mare
  • 2-3 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 pachetel de budinca de vanilie
  • pentru ornat:putina frisca batuta(o lingura),o capsuna ,zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Chec de albus