Punem in bol faina, zaharul vanilia si oualele si le amestecam cu un tel.
Punem in bol faina, zaharul vanilia si oualele si le amestecam cu un tel.
Punem laptele in craticioara si incalzim bine.
Inainte sa clocoteasca, punem jumatate din lapte peste compozitia de oua si amestecam repede.
Punem compozitia aceasta peste laptele din craticioara si amestecam pana se ingroasa crema.
Adaugam coaja de lamaie si luam de pe foc, adaugam untul si amestecam bine. Punem crema in bol si acoperim cu folie alimentara, astfel nu va face crusta. O lasam sa se raceasca pentru 2 ore, apoi o amestecam cu mixerul sa fie pufoasa. Punem 1/2 crema in alt bol, adaugam capsunile taiate in doua sau patru, punem restul de crema si apoi capsuni.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii