Punem in bol faina, zaharul vanilia si oualele si le amestecam cu un tel.
Punem in bol faina, zaharul vanilia si oualele si le amestecam cu un tel.
Punem laptele in craticioara si incalzim bine.
Inainte sa clocoteasca, punem jumatate din lapte peste compozitia de oua si amestecam repede.
Punem compozitia aceasta peste laptele din craticioara si amestecam pana se ingroasa crema.
Adaugam coaja de lamaie si luam de pe foc, adaugam untul si amestecam bine. Punem crema in bol si acoperim cu folie alimentara, astfel nu va face crusta. O lasam sa se raceasca pentru 2 ore, apoi o amestecam cu mixerul sa fie pufoasa. Punem 1/2 crema in alt bol, adaugam capsunile taiate in doua sau patru, punem restul de crema si apoi capsuni.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii