autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Dulciuri diverse

Capsuni cu lichior, trase in ciocolata

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
16 capsuni mari, cu frunzulitele lasate, spalate si uscate pe un servet, 3/4 ceasca lichior (de portocale ar fi cel mai bun), 400g ciocolata amaruie, 3 linguri smintina groasa, 100g ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Cu o seringa se introduce in capsuni lichior (cam 2 lingurite in fiecare) si se lasa cam 30 min la frigider. Intr-un vas pus la baie de aburi se pune cioc amaruie cu 2 linguri de smintina si se topeste amestecind . La fel se procedeaza cu ciocolata alba si restul de smintina. Se scot capsunile de la frigider,se trec prin ciocolata amaruie,se lasa putin sa se scurga si cu o furculita trecuta prin ciocolata alba se fac linii pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu lichior, trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac dulce ca mierea

Cozonac dulce ca mierea

- Dizolvam drojdia cu apa,zahar si faina, lasam maiaua la cald sa-si dubleze volumul. - Intre timp

16 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Inimioare din ciocolata de casa cu bombonele

Inimioare din ciocolata de casa cu bombonele

1. Punem intr-o cratita la fiert apa cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote pana siropul incepe

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 16 capsuni mari
  • cu frunzulitele lasate
  • spalate si uscate pe un servet
  • 3/4 ceasca lichior (de portocale ar fi cel mai bun)
  • 400g ciocolata amaruie
  • 3 linguri smintina groasa
  • 100g ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tort de migdale cu crema de lamaie