autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Dulciuri diverse

Capsuni cu lichior, trase in ciocolata

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
16 capsuni mari, cu frunzulitele lasate, spalate si uscate pe un servet, 3/4 ceasca lichior (de portocale ar fi cel mai bun), 400g ciocolata amaruie, 3 linguri smintina groasa, 100g ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Cu o seringa se introduce in capsuni lichior (cam 2 lingurite in fiecare) si se lasa cam 30 min la frigider. Intr-un vas pus la baie de aburi se pune cioc amaruie cu 2 linguri de smintina si se topeste amestecind . La fel se procedeaza cu ciocolata alba si restul de smintina. Se scot capsunile de la frigider,se trec prin ciocolata amaruie,se lasa putin sa se scurga si cu o furculita trecuta prin ciocolata alba se fac linii pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu lichior, trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajiturele din branza cu amestec de gem

Prajiturele din branza cu amestec de gem

Incalzim cuptorul la 150 de grade si tapetam o tava de muffins. Intr-un bol amestecam faina de biscuiti

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu aluat frantuzesc

Mini tarte cu aluat frantuzesc

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se desface usor si se intinde pe masa.Se presara cu

10 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 16 capsuni mari
  • cu frunzulitele lasate
  • spalate si uscate pe un servet
  • 3/4 ceasca lichior (de portocale ar fi cel mai bun)
  • 400g ciocolata amaruie
  • 3 linguri smintina groasa
  • 100g ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Triunghiuri cu banane si vanilie