autor:

tradaro

» » Spume si creme dulci

Capsuni cu miere

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
Pentru 7-8 portii, * 1 l lapte dulce, * 1/2 kg inghetata de cicolata, * 1/2 kg inghetata de vanilie, * 100 g miere, * 400 g capsuni, * 5o g polen, * 1 lingurita esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Jumatate din capsuni se zdrobesc intr-un bol si se adauga laptele, mierea, esenta de rom, polenul, inghetata de ciocolata si se mixeaza pana ce compozitia se transforma intr-o crema.
- Se toarna in pahare inalte, se adauga inghetata de vanilie nemixata si se decoreaza cu restul de capsuni.
Paharele se pun la rece.

In timpul prepararii se pune un pic de suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Supă cremă de roşii

Supă cremă de roşii

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm

1 vot    3 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Briose colorate

Briose colorate

Pentru briose, se incalzete cuptorul la 190⁰C.Se tapeteaza cu foi de copt speciale 2 tavi de briose,

4 voturi    0 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Adevarul este ca pare delicis

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 7-8 portii
  • * 1 l lapte dulce
  • * 1/2 kg inghetata de cicolata
  • * 1/2 kg inghetata de vanilie
  • * 100 g miere
  • * 400 g capsuni
  • * 5o g polen
  • * 1 lingurita esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Adevarul este ca pare delicis

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema di limoncello amalfi