Spalati capsuni,lasati sa se scurga de apa si ii taiati in jumatate sau in 4 .Puneti capsuni intr-un bol de sticla cu zaharul.Varsati vinul alb peste capsuni si lasati la macerat in frigidel timp de 1 ora.Adaugati spumantul si mestecati incet.distribuiti capsuni in cupe de inghetata transpatente si serviti la masa cu lingurita si furculita.Pofta buna
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii