Spalati capsuni,lasati sa se scurga de apa si ii taiati in jumatate sau in 4 .Puneti capsuni intr-un bol de sticla cu zaharul.Varsati vinul alb peste capsuni si lasati la macerat in frigidel timp de 1 ora.Adaugati spumantul si mestecati incet.distribuiti capsuni in cupe de inghetata transpatente si serviti la masa cu lingurita si furculita.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii