Reteta postata pe: 16 mai 2009
Ingrediente
500gr.de capsuni 2-3 linguri de zahar 0,70 l de vin alb rece 2 sticle(1,4l)de spumant sec rece
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Spalati capsuni,lasati sa se scurga de apa si ii taiati in jumatate sau in 4 .Puneti capsuni intr-un bol de sticla cu zaharul.Varsati vinul alb peste capsuni si lasati la macerat in frigidel timp de 1 ora.Adaugati spumantul si mestecati incet.distribuiti capsuni in cupe de inghetata transpatente si serviti la masa cu lingurita si furculita.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "CAPSUNI CU VIN ALB" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de fructe
Bananele se curata de coaja si se taie rondele.Separat intr-o tigaie(craticioara) se arde zaharul
2 voturi
1 comentariu
30 min
Cu o lingurita frantuzeasca se scobesc bilute in fructe. Se amesteca si se pune putin lichior de
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
sweettreasures (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Sunt de-a dreptul gustosi.